Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Een heerlijke aardappelpuree variant voor 2 personen. Ingrediënten: 500 gram geschilde aardappelen (vastkokend) 500 gram in blokjes gesneden pompoen 1 prei in[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deOp zaterdag kook ik vrijwel nooit, maar maak wel wat lekkers om op te eten voor de teevee. Op zaterdag mag dat ☺ Hier nu een recept voor een focaccia,[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deZeekraal is iets wat ik al veel langer gebruik, maar bij mijn nieuwe groenteboer kun je nu meer zeegroentes bestellen, dus ik heb me direct maar eens gewaagd[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deVan een lieve vriendin kreeg ik deze grappige flespompoen en ik dacht direct... soeppie maken! Natuurlijk moest ik eerst de viltstift eraf snijden, want die[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deIn dit heerlijk voorgerecht "knuffelen" vis en kreeftachtige samen in een torentje :) De avocado-mouse en garneert met zeekraal, maken dit een echte[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deZeekraal is iets wat ik al veel langer gebruik, maar bij mijn nieuwe groenteboer kun je nu meer zeegroentes bestellen, dus ik heb me direct maar eens gewaagd[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deIk ben een echte salade eter, dat staat bij mij dan ook bijna dagelijks op het menu, als bijgerecht of gewoon als hoofdmaaltijd. S'middags, s'avonds maakt mij[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deIk ben echt gek op soep en als je snel wil zijn, blikje optrekken dus, kom je er al snel achter dat er weinig vegetarische soepen in blik zijn dus.... snelle[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deKoken in de römertopf Bestaat dat nog? Doet dat nog wel eens iemand… de mijne is al 35 jaar oud en die doet het nog prima. Maar nu kreeg ik onlangs een[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deIk ben gek op paella en maak het dan ook vaak. Je kunt rustig andere groentes gebruiken als je niet zo van bonen houdt, gewoon je eigen potje ervan maken. Maar[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deAubergine moet je altijd eerst bereiden voordat je het consumeert. Er zitten stoffen in die rauw gegeten darm en maagklachten kunnen veroorzaken. En nadat ik[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deEen tijd geleden kocht ik een overheerlijke kikkererwten spread in onze supermarkt, na een aantal weken lekker smullen kwam ik erachter dat ik waarschijnlijk[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deZaterdag food, lekkere broodjes, om zo uit het vuistje te eten. Ingrediënten: · 400 gr. spelt meel · 20 gr. Verse gist of 10 gr. Gedroogde gist.[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deDit is de tijd van het jaar dat je goedkoop koolrabi en knolselderie kunt kopen ( of uit eigen tuin natuurlijk). Voor mij dus de ideale gelegenheid om veel in[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deDeze heerlijke iets zoete / pittige soep kan het hele jaar door. Ook heerlijk voor een feestelijke gelegenheid. Gewoon maken, proeven en genieten zou ik[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deIn de lijn van mijn vorige log, horen ook de groene smoothies. Fruit + groenten drankjes. En ja, ik was de eerste keer ook sceptisch. Groenten???? Maar.....[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deDeze overheerlijke soep wordt voornamelijk gemaakt van oranje gekleurde groentes. Ingrediënten: 1 zoete aardappel 2 dikke wortels 3 ijsklontjes pompoenpuree 1[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.de