Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 176 recepten
Ingrediënten 1 kilo vastkokende aardappels (bijv. Lady Cristl) 3 courgettes 1 zakje verse Italiaanse kruiden (15 g) 6 el olijfolie 6 kalfsentrecotes (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 160 ml extra virgin olijfolie 3 eetlepels Ierse whisky 3 eetlepels sojasaus 1 eetlepel lente-ui, fijngesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g mager varkensgehakt 75 g vers volkorenbroodkruim (van 4 sneetjes volkorenbrood zonder korst) 2 kleine, groene handappels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg rundvlees (licht doorregen) 2 pastinaken 3 rode uien 4 stengels bleekselderij 4 a 5 grote wortels 5 aardappels, geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 95 gr bloem 1100 gr runderriblappen, in blokjes van ong. 3 cm gesneden 2 eetlepels plantaardige olie (bijvoorbeeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 0.75 kg rooster aardappelen (zak a 2 kg) 6 el zonnebloemolie 1 el paprikapoeder + 2 tl gedroogde oregano 1 tl gedroogde tijm 600 g broccoli 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg kalfsbeenderen (officieel moet het van kalf zijn, maar het kan ook prima met rund) 2 tenen knoflook, ongepeld 1 winterwortel 2 a 3 uien,[...]
Bron: smulweb.nl2 entrecotes ongeveer 150/180 gr Voor de marinade: 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels grove mosterd scheutje gembervocht (als extraatje wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mierikswortel-mayonaise: 1 eierdooier 1 eetlepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 2 theelepels suiker 75 ml zonnebloemolie 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 stronken witlof 1 el gedroogde tijm 8 plakken geitenkaas jong belegen 50+ 8 plakken rauwe ham (bijv. Coburger) 3 el olijfolie Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 700 gr. mager rundvlees * 200 gr. runderlever * 150 gr. rundernier * 1 eetlepel reuzel * 2 grofgesneden uien * 1 takje tijm * 2 bladen[...]
Bron: smulweb.nlDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGebruik voor deze saus bij voorkeur mergel- of grotchampignons. Deze hebben een vollere smaak dan de gewone witte champignons en laten niet zoveel vocht los[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comDeze geroosterde aardappels zijn heel makkelijk te maken. In de tijd dat dit gerecht in de oven staat (45 - 60 minuten) heb je alle tijd om andere dingen te[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com