Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn 1976 zette ik mijn eerste schreden op het pad naar zelfstandigheid. In datzelfde jaar ontdekte ik dat papa kok van beroep was (geweest) en dat ik dat[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOver de culinaire opvoeding van kinderen, moeilijke eters en hoe wij het aanpakken: Op een dag worden je kinderen ergens uitgenodigd om te komen eten en men[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVrijdagmiddag togen wij naar Noordwijk aan Zee om een avond en de gehele volgende dag door te brengen in Hotel Zonne . Niet omdat we zo graag de bloemencorso[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comEergisteren liet ik me verrassen door dit overheerlijke aspergegerecht in restaurant Op de Tuin . Een sympathiek pijpenla-restaurant in, hoe kan het ook[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 6 personen 18 klein vastkokende aardappeltjes zout, peper 30 gram (zachte) boter 3 eetlepels gehakte peterselie Hulpmiddelen Pan klein mesje mixer grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram verse lintpasta of spaghetti. Twee tonijnsteaks van circa 180 gram. 300 gram groene asperges. Flinke lepel Patak′s currypasta.[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr mager rundergehakt 2 volle eetlepels groene peperkorrels zout en peper ca. 150 ml slagroom 3 druppels tabasco klontje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 groene asperges, bijgesneden tot 15 cm 8 dunne plakjes (125 g) rauwe rosbief 4 bosuitjes, bijgesneden tot 15 cm 2 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlGroenten op de BBQ Deze keer schrijf ik over het klaarmaken van vegetarische gerechten op de barbecue. De mogelijkheden daarin zijn, gelukkig, zowat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl