Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 200gr. magere hamlapjes 2 tenen knoflook 1 plakje gemberwortel.fijngehakt 1 spaanse peper in ringetjes 1 prei in ringen[...]
Bron: smulweb.nlIk uit de tuin van mijn ouders verse sperzieboontjes meegekregen. Vroeger vond ik boontjes maar een saaie groenten maar een aantal jaren geleden heb ik een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet foodblogevent van april had als thema "Groen". Het thema was gekozen door Ilse van het blog Uit mijn keukentje . Mijn ingestuurde recept van Gebakken[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAan het einde gekomen van het moestuinseizoen, kan er worden teruggeblikt en nagedacht worden over de successen en de tegenvallers. Een tegenvaller was de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOnderstaande marinades komen oorspronkelijk uit het magazine 'Boodschappen' maar ik heb ze hier en daar wat aangepast. Deze marinades zijn geschikt voor 500[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet komt vast omdat ze zo mooi op de omslag staan dat ik extra verleid ben om deze in hoisin gemarineerde zalm klaar te maken en ik heb er geen spijt van want[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAan het einde gekomen van het moestuinseizoen, kan er worden teruggeblikt en nagedacht worden over de successen en de tegenvallers. Een tegenvaller was de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHet komt vast omdat ze zo mooi op de omslag staan dat ik extra verleid ben om deze in hoisin gemarineerde zalm klaar te maken en ik heb er geen spijt van want[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl25 jaar terug in de tijd! Bij het eten van het recept van de dhal met rijst en salade van vandaag, werd ik ineens 25 jaar terug in de tijd geworpen! In[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 eetlepel olijfolie 2 biefstukjes, elk ongeveer 5 cm dik zeezout en witte peper 1 stuk verse gemberwortel van 3 cm, geschild en geraspt 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de boemboe 3 sjalotten, zonder schil, grof gehakt 2 rode pepertjes, zaadlijsten verwijderd, in stukjes 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 1 zakje blanke amandelen (45 g) 3 cm gemberwortel 2 sjalotjes 4 eetlepels olijfolie ½ theelepel gedroogde dragon (versgemalen) peper[...]
Bron: ah.nlAvondeten voor vandaag: Broccoli met biefstukreepjes en rijst. Lekker simpel, lekker lekker! :) Broccoli met biefstukreepjes en rijst 150 - 200 gr zilvervlies-[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nl