Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 155 recepten
Runderbouillon 2 kg. Runderschenkel 350 gr. Ossenstaart 500 gr. Uien, fijngesneden 500 gr. Wortel, in plakjes gesneden 1 Steranijszaad 375 ml. Rode wijn[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 sneetjes volkorenbrood, met korst 4 el droge witte wijn 450 g magere biefstuk van de lende of de rug 5 sjalotjes, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 pond ossenstaart 85 gr reuzel of boter 4 selderij stengels 2 grote wortelen 2 grote uien 4 knoflookteentjes, gehakt 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 180 ml rode wijn 8 tenen knoflook 6 laurierblaadjes, verkruimeld 2 eetlepels grof zout snufje versgemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr mager rundergehakt 2 volle eetlepels groene peperkorrels zout en peper ca. 150 ml slagroom 3 druppels tabasco klontje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 40 gram ijskoude Boter 15 cl. (volle) rode Wijn (restjes) 4 Sjalotjes fijngesneden Sap van een halve Citroen 1 eetlepel fijngehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg kalfsbeenderen (officieel moet het van kalf zijn, maar het kan ook prima met rund) 2 tenen knoflook, ongepeld 1 winterwortel 2 a 3 uien,[...]
Bron: smulweb.nl2 entrecotes ongeveer 150/180 gr Voor de marinade: 1 eetlepel bruine basterd suiker 2 eetlepels grove mosterd scheutje gembervocht (als extraatje wat[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200 gr rund of varkensvlees per persoon 500 gram dobbelsteentjes spek per persoon 2 uien, 1 groene of gele paprika, 2 tomaten rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g lendenbiefstuk 150 ml rode wijn 2 tenen knoflook, geperst olijfolie 2 witte broodjes ½ portie gesmoorde prei Voorbereiding Doe de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 Kg. Ribs (rund of varken) Zout en gemalen peper naar smaak. 450 Ml. Ketchup 250 Ml. Chili Saus 125 Gr. Bruine basterd Suiker 4 El. Azijn 2[...]
Bron: smulweb.nlDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVulling 1 zachte boter verse rozemarijn, fijn verse tijm, fijn verse oregano, fijn of wilde marjolein Vulling 2 roquefort blauwe kaas, glad gemaakt Vulling 3[...]
Bron: smulweb.nl