Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 12 200 gr sint-jakobsschelpen 250 gr zalm 250 gr zeebrasem filets 250 gr ossenhaas 250 gr varkenshaas 250 gr kalfshaas 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlNa de top 5 van mijn favoriete recepten van voorgerechten voor deze kerst, volgen natuurlijk meer kerst recepten. De top 5 van mijn recepten voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe definitie van het begrip ‘flexitariër’ is zelf ook vrij flexibel: zo ben je volgens www.flexitarier.nl al in dit hokje te plaatsen als je per[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSoms sta ik zelf ook peinzend te kijken naar mijn boodschappenwagentje. Flexitariers komen namelijk tot best wel rare combinaties. De salami ligt bovenop de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe vertrapte pepernoten zijn nog niet van de straat verdwenen of de kerstversiering wordt al van zolder gehaald. De kerstbomen staan al netjes verpakt op een[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlFeestelijk gerecht en kan van tevoren klaargemaakt worden. Ingrediënten: 600 g varkens- of ossenhaas 50 g Parmigiano Reggiano vlokken 6 plakjes Parmaham 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Ingredi?nten: 500 gr entrecote (of ander vetarm rundervlees) (Ik gebruik ook graag varkenshaas, dat geeft weer een heel andere smaak maar ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g speklappen (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden) 200 g varkenshaas (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden) 200 g ossenhaas (in[...]
Bron: smulweb.nl*Voor wijnbouillon: -1,5 fles rode wijn (bordeaux, -2 dl. water, -1/4 winterwortel, -1 prei, -5 takjes peterselie, -2 theel. paprikapoeder, -1,5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Neem 750 gram magere vleessoorten zoals ossenhaas, kipfilet, tartaar, varkenshaas, kalfshaas. Of half om half vlees en vis zoals visfilet,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. ossenhaas, in dunne plakjes van ca. 1/2 cm. 100 gr. rundergehakt 200 gr. varkenshaas, dunne plakjes van ca. 1/2 cm. 1 pakje[...]
Bron: smulweb.nl