Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Ingrediënten 3 varkenshaasjes ((a ca. 200 g), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 400 g paddestoelenmelange (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 3 plakjes doorregen spek 8 grote champignons 1 eetlepel boter 1 eetlepel ui, fijngesneden 90 gr cheddar, geraspt Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g gedroogde Chinese paddestoelen of shii-take paddestoelen kippen- of groentebouillon 350 g Chinese eiernoedels 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 de hoed van 1 grote portobello paddestoel 1 eetlepel pastasaus 50 g geraspte Mozarella kaas 3 zwarte olijven, van pit ontdaan en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 (biologische) kalkoen (+/- 5 kg), 1 bosje tijm, 1 bosje salie, 2 rode uien in vieren, olijfolie, zout en peper, 6 preien, 2 el gedroogd[...]
Bron: smulweb.nlEen eenvoudig maar heel lekker voorgerecht is gevulde portobello. Ze zijn goed van tevoren klaar te maken als je gasten krijgt. Maar je kan het ook eenvoudig[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comNa het slechte weer van de afgelopen tijd hebben we gisteravond heerlijk genoten van het mooie weer. Dat je ook midden in de stad heerlijk kunt zitten bleek[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 1 fazantenhaan 1 spitskool 250g speklapjes 100g shi-take 2 plakken zuurdesembrood 3 el. droge witte wijn 3 el. melk 1 ei 1 crépinette[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Kalkoenborstfilet ca 1kg of meer Citroentijm Rozemarijn Cranberryjam Porcini paddestoelen ca 15-25g 6 plakken gerookte bacon 600g (kastanje)[...]
Bron: smulweb.nlWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa de top 5 van mijn favoriete recepten van voorgerechten voor deze kerst, volgen natuurlijk meer kerst recepten. De top 5 van mijn recepten voor[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHerfst één van de mooiste culinaire jaargetijden. Herfst is voor mij naast pompoen ook meteen paddestoelentijd! Wat maak je als ideaal herfst aperitiefhapje?[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beTwee weken geleden was het Kinderboeken week! Heerlijk. Boekwinkels zijn ontzettend slecht voor mijn budget, maar oh zo leuk. Het was een speciale dag, want er[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIn 1903 opende Het Openbaar Slachthuis in Leiden zijn deuren en had naast het slachten van vee enkele bijzonder functies. Zo was het slachthuis gedurende bijna[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.com