Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 12 200 gr sint-jakobsschelpen 250 gr zalm 250 gr zeebrasem filets 250 gr ossenhaas 250 gr varkenshaas 250 gr kalfshaas 250 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGordon Ramsay beweegt zich vloekend en tierend door zijn tv-programma's. Hells Kitchen, Kitchen Nightmare's: ik heb mij vaak afgevraagd waarom kandidaten[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlFeestelijk gerecht en kan van tevoren klaargemaakt worden. Ingrediënten: 600 g varkens- of ossenhaas 50 g Parmigiano Reggiano vlokken 6 plakjes Parmaham 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl“Zoals alleen oma dat kan” – is de titel niet een beetje demotiverend? Je hoeft er haast niet aan te beginnen, want alleen oma kan het zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGordon Ramsay beweegt zich vloekend en tierend door zijn tv-programma's. Hells Kitchen, Kitchen Nightmare's: ik heb mij vaak afgevraagd waarom kandidaten[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVliegensvlug door de maand November 2013 Vrijdag,29 November 2013 1 November was aangebroken de dag dat ik 30 werd natuurlijk hoort daar een lekkere taart bij.[...]
Bron: marinaprinshoiting.blogspot.nlOooooo, wat was ik teleurgesteld toen ik ontdekte dat mijn favoriete Mexicaanse restaurant niet meer bestond. (zie oude blogpost:[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl500 g mager vlees (in het oorspronkelijke recept wordt voor de helft ossenhaas en voor de helft varkensfricandeau gebruikt - kies bij voorkeur ook voor half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g speklappen (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden) 200 g varkenshaas (in dunne plakjes van ca. 1/4 cm gesneden) 200 g ossenhaas (in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Neem 750 gram magere vleessoorten zoals ossenhaas, kipfilet, tartaar, varkenshaas, kalfshaas. Of half om half vlees en vis zoals visfilet,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr. ossenhaas, in dunne plakjes van ca. 1/2 cm. 100 gr. rundergehakt 200 gr. varkenshaas, dunne plakjes van ca. 1/2 cm. 1 pakje[...]
Bron: smulweb.nl