Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Varkenshaasmedaillons in rookspek en groene pepersaus Ingredienten voor 4 personen: 2 grote, lange varkenshaasjes 12 plakken ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlGeklaarde boter,blokjes biefstuk, stukjes varkenshaas, blokjes fricandeau of oester, paarden, lams- of kalfsvlees paprikagehakt, kerrie- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gram speklapjes 100 gram varkenslever, in repen 100 gram gekookte ham 300 gram half-om-half gehakt 1 kleine rode paprika, in blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen De mosselen: 2 kilo verse Zeeuwse mosselen 1 rode punt paprika (die is wat zoeter) 2 verse rode pepers 150 gr gerookt ontbijtspek of bacon 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen De mosselen: 2 kilo verse Zeeuwse mosselen 1 rode punt paprika (die is wat zoeter) 2 verse rode pepers 150 gr gerookt ontbijtspek of bacon 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 gr verse cantharellen 1 grote ui 50 gr bacon 1 el roomboter 300 ml runderbouillon 150 ml room 1 el cognac vsop ½ bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50g bloem 50g boter 50 ml cognac 100-200 ml runderboulion 1 teentje knoflook 0.5 potje groene peperbolletjes op vloeistof, niet gedroogd.[...]
Bron: smulweb.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens het recept voor de pepersaus moest er Room Culinair van een bekend zuivelmerk in de saus. Room Culinair is zo'n product dat ik niet meer koop. Let maar[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlThe term we use to describe 'the good life' in the Netherlands is 'Bourgondisch'. Bourgondisch refers to Bourgogne or Burgundy, the French region famous for -[...]
Bron: ilseskitchen.blogspot.comOoooh, this is one of my big-time favourites. The mix of port and cognac adds a nice aroma & flavour, although you can choose to use one instead of the[...]
Bron: ilseskitchen.blogspot.comkaiserbrotchen (heerlijk knapperig) Een week die in het teken van kerst stond. Maandag aten we bij mijn ouders een heerlijke goulash met rijst. Dinsdag het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlNidi betekent nesten in het Italiaans. En deze gevulde, opgerolde pastavellen lijken inderdaad op nestjes! Het recept voor deze nidi komt uit het boek Simply[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 1 sjalotje 1 ei (klein) 2 verse braadworsten (Ã 125 g) 6 takjes tijm 1 citroen 1 kalkoenfricandeau (ca. 500 g) zout en peper 50 g boter of[...]
Bron: ah.nlIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be