Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 4 recepten
500 g mager vlees (in het oorspronkelijke recept wordt voor de helft ossenhaas en voor de helft varkensfricandeau gebruikt - kies bij voorkeur ook voor half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kilo varkenslappen Blikje tomatenpuree Flesje bier (Leffe Bruin of Kasteelbier) 10 jeneverbessen 10 kruidnagels 2 laurierblaadjes 250 ml[...]
Bron: smulweb.nl500 g mager vlees (in het oorspronkelijke recept wordt voor de helft ossenhaas en voor de helft varkensfricandeau gebruikt - kies bij voorkeur ook voor half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 deel vet vlees (b.v. speklap met zwoerd), bij voorkeur gegaard (dit bindt en gaart de paté) 1 deel mager vlees 1 deel lever (kip,[...]
Bron: smulweb.nl