Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen Ingrediënten Cumberland saus 3 eetlepels bessen gelei 1 dl port 1 dl jus d`orange Theelepel mosterd poeder Laurier blad Sinasappel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]
Bron: smulweb.nlWelkom, iedereen. Kom binnen. Het is feest. Ik vier mijn verjaar- dag en kwam in de gelukkige gelegenheid om 'toute Nederland' mee te laten koken voor het[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVanmiddag de eerste planten gekocht voor onze tuin. Vorig jaar heeft Peter ons terras zelf ontworpen, ik heb de stenen uitgezocht en Peter heeft gedurende de[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlHoi allen! Op de blog van Marieke kwam ik de Tag de 50 foodvragen tegen (bedacht door Pauline ) en ik dacht, die vind ik leuk, laat ik ook eens een tag doen![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 50 ml rode port 450 g speklapjes 5 takjes verse tijm 1 teen knoflook 300 g kipfilet 2 el olijfolie 250 g kastanjechampignons 18 plakjes[...]
Bron: ah.nlPâté de Campagne noem ik het maar even, deze keer van gewoon varken en kip. Vermengd met een paar kippenlevertjes, om de doodeenvoudige reden, dat ik even geen[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlOntdekking van het jaar (niet dít jaar, dat nu pas enkele dagen oud is; maar vorig jaar, 2014) in de categorie 'restaurants' was voor mij dus: Vaartsche Rijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comKwartel is echt zo'n product dat je vooral rond de feestdagen bij de poelier ziet liggen. Kwarteltjes zijn kleine vogels uit de fazantenfamilie. Het vlees van[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlLaatste dag van de Challenge en ik hield me er niet aan. Ik begon de dag met een mergpijpje bij een cliënt, at een stuk appeltaart als lunch en een plak kaas[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlWe zijn alweer even terug in Nederland maar willen jullie toch nog even mee laten genieten van onze geweldige tijd in Ibiza. Vier dagen lang hebben wij een[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDeze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPortsaus met Honing en Kersen Lekker bij Wild en Rollade, Kip, Kalkoen en Konijn..... Ingredienten: 1 sjalot olijfolie 250 ml rode port 1 eetlepel honing 100[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl