Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
Ingrediënten 600 g kruimige aardappelen 400 g zoete aardappelen 2 uien 2 eieren 15 g koriander 1 el curry madras (blikje 90 g, Original Spices by Jonnie[...]
Bron: ah.nlGelukkig worden er steeds meer kruidenmixen gemaakt zonder zout. Jonnie Boer bijvoorbeeld ontwikkelde een hele kruidenmixen-lijn - Original Spices - waarvan[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIn het verleden stond deze wijn op de kaart bij De Librije, het sterrenrestaurant van Jonnie en Thérèse Boer. Thérèse is vinoloog en tevens sommelier in haar[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGisteren kwam ik op Culy tegen dat Jonnie en Therese Boer van ***De Librije met een kinderkookboek komen. Nu heb ik zelf 2,5 jaar in Zwolle gewoond en voor[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comMijn moeder noemt mij vaak een konijn en ik heb al lang geleden besloten dit niet als belediging op te vatten. Het konijnschap heb ik te danken aan mijn liefde[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlVariatie in de keuken, het is mijn motto, maar ook dat van ' Variatie in de Keuken '. Deze stichting helpt professionals, bedrijven én consumenten de uitdaging[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comHou je van wortelcake dan vind je deze pompoencake ook te gek. Het is een echte smeuïge herfstcake met geraspte pompoen, kaneel, speculaaskruiden, geraspte[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comAls foodblogger kom je nog eens ergens! Zo was ik onlangs bij De Librije waar ik bij binnenkomst al haast tegen Jonnie Boer aan botste, enorm onder de indruk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comJonnie Boer is de internationaal bekende chef-kok en eigenaar van driesterren-restaurant De Librije te Zwolle. Hij noemt 'de natuur' als zijn inspiratiebron en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 3 personen 300 gr half om half gehakt, roux van 30gr. boter en 30gr. bloem, marsala specerijen van Jonnie Boer, zeezout. 1 grote of 2 kleine bataat, 1[...]
Bron: smulweb.nlIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGisteravond had ik heel weinig tijd om te koken, en toen ontstond als grote verrassing dit goddelijke gerecht! Nu heb ik dat wel vaker gehad achteraf bezien,[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nl