Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
Kippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWe eten regelmatig vegetarisch. Niet alleen omdat het verantwoord is, maar ook omdat het gewoon lekker is. Risotto leent zich daar uitstekend voor. Maak een[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd 300 g reuzengarnalen (zak 500 g diepvries), ontdooid 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, fijngesneden 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g risottorijst * 1/2 kreeft van 450 g * 200 g inktvisringen * 8 scampi′s * 8 gamba′s * 8 mosselen * 8 venussschelpen * 2[...]
Bron: smulweb.nlPrei vind ik echt een hele lekkere groente. Ik koop er meestal als er ergens een leuke aanbieding is meteen een stuk of zes en vries die dan (ongekookt)[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is het! Het ideale hoofdgerecht voor je feestmenu als je ervoor kiest om vis te serveren. Tarbot is een echte delicatesse. Het visvlees heeft een zeer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfgelopen vrijdag was ik voor de 1e keer uitgenodigd op de Delhaize Foodshow in Brussels Kart. Geen idee wat ik me daarbij moest voorstellen... Het aantal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen wedstrijd met de Brugge kazen van Belgomilk ? Een "cheese-battle"? Hoofdprijs: een etentje in Hertog Jan in Brugge? Meer is er voor mij niet nodig om aan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beCantharellen Verleden week kreeg ik een prachtig kookboek, als dank en waardering voor foto's die ik een tijd geleden gemaakt had. Eén van mijn collega's kreeg[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPaella op het strand We zijn alle drie gek op onze eigen versie van paella. Dat is typisch zo’n mooi en flexibel gerecht waar niet veel vaste regels voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWie hier vaker komt, weet dat ik gek ben op brandnetels . Zo lekker! Daarom besloot ik vandaag om brandnetels te gaan plukken. Meteen een tip voor jullie: als[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlWeeral is er een maand voorbij en weeral is er de foodblogswap. Ik mocht rondneuzen op de blog van Helen ' HandmadebyHelen '. Helen vind het heerlijk om te[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be