Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Kippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlToen ik mijn kinderen vroeg welk recept er als eerste geplaatst zou moeten worden op mijn blog, riep mijn dochter meteen: 'Coq au Vin' . Volgens Wikipedia is[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSoms is iets zo ontzettend lekker, dat je ’t gewoon moet delen. Ook al zit er verder geen bijzonder verhaal omheen, geen reis, geen gebeurtenis, alleen[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlReuzenbonen met champignons Dit is een supermakkelijk recept - en superlekker. Ik heb het drie keer gegeten, en drie keer anders. Met 'alleen maar' tomatensaus[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlBoerensoep à l'acienne, met pijnboompitten en sojaroom Laatst las ik in Trouw een recept van Rianne Buis geïnspireerd op het kookboek van Tara Duggan , Root to[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlZolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlJe kerstmenu heeft natuurlijk ook een appetizer of tussengerecht nodig! 8 personen Bereidingstijd: 3 uur Ingrediënten: 1 ½ kg kippenbotten karkas (en/of[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen BOUQUET GARNI is een verzameling verse of gedroogde kruiden om bouillon, suas en soep op smaak te brengen. Een klassiek bouquet garni bestaat uit tijm,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEr zijn vast veel kwalijker zaken te verzinnen in het leven dan grote spruiten (diameter: ten minste 35 mm) te moeten aanschouwen, maar toch vind ik dit zeker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEerlijk is eerlijk. Ik ben niet zo'n fan van eend. Ook niet van duif of kwartel trouwens. Maar dit bord heb ik leeggegeten, met veel smaak, tot de allerlaatste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlRegen, sneeuw en kou. Dit vraagt om troosteten, een ouderwets pruttelpotje. Dan heb je gelijk een reden om de hele middag lekker binnen te blijven. Het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl