Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Kerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls mijn receptaantekeningen niet gecodeerd in morse zijn opgeschreven, dan zijn ze in ieder geval summier te noemen. Het volgende had ik genoteerd om deze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen tijd geleden verzuchtte iemand op twitter dat Nederland het enige land moet zijn waar het woord macaroni nog wordt gebruikt voor een compleet gerecht in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJa hoor, net als ik weer eens iets zeer experimenteels heb gepland, regelt meneer een Onverwachte Eter. De eter in kwestie is wel wat gewend bij ons, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlle lof voor de Cyprioot die enkele eeuwen geleden halloumi (ook wel ‘hellim’) heeft bedacht. Een kaas die zonder paneerlaagjes gebakken kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHa, lekker, een tomatensaus met een flinke scheut room, of nee, nog liever gewoon de hele beker. Gehaktballetjes en kaas erbij, spekjes misschien? Maar eh,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet gebeurt hier natuurlijk zelden, maar als ik ooit alleen moet eten, dan zou ik weer zoiets maken: zacht brood, een saus, zoete bieten, ui en vijgenjam,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEh, Spaanse Cottage Pie dus... Laat ik daar nou geen foto van hebben, want ik zag het succes ervan even niet aankomen. Trouwens, zo fotogeniek was het nou ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa een bakblog (oeps) kreeg ik deze maand een glutenvrij blog (ai…) toegewezen voor de foodblogswap (foodbloggers koken en publiceren recepten van een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOch, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet wordt zo langzamerhand tijd om eens voorzichtig aan de kerst te gaan denken… Daarom even iets anders dan al die huiselijke pilafs van de laatste[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAnsjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVakantiesentimenten… Voor mijn eerste zelfstandig uitgevoerde vakantie ging ik naar Zweden. De rest van de klas ging naar Lloret de Mar of andere oorden[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEr stond weer eens een postbode met een zeiknat pakketje op de stoep. “Ik weet niet of dit helemaal goed is, hoor” zei hij, voelend aan de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVreselijke foto, goede burger… Ik wilde mijn polarbrod opmaken voor de hamburgers, maar de schemering, haast en kunstlicht nekten de foto. Jammer, ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet komt duidelijk niet uit Jamie’s 15 of 30 minuten keuken, maar smaak heeft het wel. Veel smaak! En als je even de tuin in moet voor de rozemarijn en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl