recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder lam

Gevonden 37 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kaasfondue met de kerst?

Kerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
De Eerst Koken Kerstmenu's 2013

In het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Geroosterde druiven voor bij de borrel

Als mijn receptaantekeningen niet gecodeerd in morse zijn opgeschreven, dan zijn ze in ieder geval summier te noemen. Het volgende had ik genoteerd om deze[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
(Vega) Hollandse macaroni - instant nostalgie

Een tijd geleden verzuchtte iemand op twitter dat Nederland het enige land moet zijn waar het woord macaroni nog wordt gebruikt voor een compleet gerecht in[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta met kikkererwtensaus, spek en[...]

Ja hoor, net als ik weer eens iets zeer experimenteels heb gepland, regelt meneer een Onverwachte Eter. De eter in kwestie is wel wat gewend bij ons, maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
De beste halloumi? Een kleine test.

Alle lof voor de Cyprioot die enkele eeuwen geleden halloumi (ook wel ‘hellim’) heeft bedacht. Een kaas die zonder paneerlaagjes gebakken kan[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Romige, maar slanke tomatensaus met een geheim[...]

Ha, lekker, een tomatensaus met een flinke scheut room, of nee, nog liever gewoon de hele beker. Gehaktballetjes en kaas erbij, spekjes misschien? Maar eh,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Naanpizza met rucola-crème fraiche, ui, vijgen[...]

Het gebeurt hier natuurlijk zelden, maar als ik ooit alleen moet eten, dan zou ik weer zoiets maken: zacht brood, een saus, zoete bieten, ui en vijgenjam,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Spaanse cottage pie

Eh, Spaanse Cottage Pie dus... Laat ik daar nou geen foto van hebben, want ik zag het succes ervan even niet aankomen. Trouwens, zo fotogeniek was het nou ook[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Aardappels uit de oven

Na een bakblog (oeps) kreeg ik deze maand een glutenvrij blog (ai…) toegewezen voor de foodblogswap (foodbloggers koken en publiceren recepten van een[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gebakken knolselderijballetjes met[...]

Och, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Tomatentaartjes met groene olijven-crème[...]

Het wordt zo langzamerhand tijd om eens voorzichtig aan de kerst te gaan denken… Daarom even iets anders dan al die huiselijke pilafs van de laatste[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Multi-inzetbare bloemkoolsaus (voor bv pasta)

Even iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Wat te doen met restjes ansjovis?

Ansjovis is fantastisch. Ansjovis heeft de X-factor. En ansjovis is een zwaar onbegrepen visje… Wanneer je het niet goed gebruikt, is het alleen maar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Broccoli met gepofte knoflookboter

Vakantiesentimenten… Voor mijn eerste zelfstandig uitgevoerde vakantie ging ik naar Zweden. De rest van de klas ging naar Lloret de Mar of andere oorden[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Avocadomayo met gedroogde kerstomaatjes

Er stond weer eens een postbode met een zeiknat pakketje op de stoep. “Ik weet niet of dit helemaal goed is, hoor” zei hij, voelend aan de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kipburger met kerrie-mangomayonaise

Vreselijke foto, goede burger… Ik wilde mijn polarbrod opmaken voor de hamburgers, maar de schemering, haast en kunstlicht nekten de foto. Jammer, ze[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta met gestoofde prei en porcini pangrattato[...]

Het komt duidelijk niet uit Jamie’s 15 of 30 minuten keuken, maar smaak heeft het wel. Veel smaak! En als je even de tuin in moet voor de rozemarijn en[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy