Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 171 recepten
Ingrediënten Porties : 1 45 ml vanille wodka 45 ml hazelnoot likeur, zoals Frangelico 45 ml koffielikeur, zoals Kahlua Bereidingswijze Voorbereiding: 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 middelgrote appels, gewassen en gedroogd Voor de vulling: 2 eetlepels rozijnen 2 eetlepels fijngehakte hazelnoten 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 poten canard = eend, gemalen hazelnootjes 80 gram, 800 gram aardappels, boter, melk, 100 gr. geraspte kaas compte, zout, 5 kruiden poeder,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 stronkjes witlof wat notenolie 275 ml hazelnootpasta Voorbereiding Hazelnootpasta kan je maken door gepelde hazelnoten heel fijn te maken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 150 gr. biscuitjes 40 ml kirsch 333 gr kersen 66 gr. boter 60 gr. suiker 2 eieren 33 gr. gemalen hazelnoot Bereidingswijze Breek de biscuitjes[...]
Bron: smulweb.nlUit mijn favoriete bakboek ( Koekje ) bak ik amandelmaanzaad- boterkoek. Voor bij de koffie, omdat schoonmoeder langs komt. Alleen gebruik ik gemalen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 pot amarene kersen (pitloos) 200 gr gemalen hazelnoten 250 gr boter 225 gr suiker 2 el cacaopoeder 1 zakje vanillesuiker 175 gr bloem 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 500 g knolselderij - sap van een ½ citroen - 2 el olijfolie - 1 sjalot, fijngehakt - 100 ml witte wijn - 400 ml kippenbouillon - 75 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIk vind ze er uit zien alsof ze rechtstreeks uit de chocoladefabriek van Willy Wonka komen; deze dubbeldikke (180g) repen chocola van Tony's Chocolonely . In[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZoals beloofd zal ik de eerstkomende weken een aantal recepten publiceren uit Tarte Tatin, de Nederlandse vertaling van “The Art of French Baking”.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk vind ze er uitzien alsof ze rechtstreeks uit de chocoladefabriek van Willy Wonka komen; deze dubbeldikke (180g) repen chocola van Tony's Chocolonely . In[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMaandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag... 17u00. Pieppiep! Altijd diezelfde sms: "Wat eten we vanavond?". Meestal komt de sms van manlief, al kan de zoon er ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJe moet er maar opkomen: een pakske hazelnootboter door ijsbeslag mengen... Wel David Selen deed het en ik kan je verzekeren: dit is een méér dan geslaagd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVergeet de chocolademousses, crème brûlées of panna cotta's,... ziehier een origineel dessertidee! Bovendien (lang) op voorhand klaar te maken, wanneer je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMoest ik met sterren werken om de moeilijkheidsgraad van een recept aan te duiden, dan kreeg dit... 5 sterren. Moeilijk dus. Alhoewel. Moeilijk is misschien[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be