Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el currypasta (bijvoorbeeld van Thai Kitchen) 2 el versgeperst limoensap 4 zalmfilets 1 nectarine, pit verwijderd en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 g dunne sperziebonen, gehalveerd 900 g aardappelen, geschrapt en in grote stukken gesneden 1½ el olijfolie, extra vergine 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 el olijfolie, extra vergine 1 reepje citroenschil 1 klein takje verse tijm 1 klein takje verse rozemarijn 675 g kleine[...]
Bron: allrecipes.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -Schinkenpalmen ¼ witte kool zout 3 el azijn 2 el olie peper uit de molen suiker 8 plakken achterham -Rookvleesrolletjes 1 bosje[...]
Bron: smulweb.nlGoede vrienden zijn goud waard, vooral die van het soort die mij meenemen naar gerenommeerde restaurants (met de dit keer niet-waargemaakte belofte van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlToch nog eens een bakrecept. Ik had pruimen gekregen en bedacht er nog eens iets lekkers mee te bakken uit mijn 1001boek. Ik vond maar 2 recepten met verse[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDit recept verscheen eerder in de Delicious kerst-editie van 2013, maar dan als hapje voor oudejaarsavond. Wij aten ze bij mijn peanut noodles en noodgedwongen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTijd voor nieuwe skills! De vakantie is voorbij. Of misschien heb je, net als ik, doorgewerkt en nog een vakantie voor de boeg. Maar het excuus dat het te warm[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlNa 10 dagen Marokko langs de binnen- & buitenkant te leren kennen, had het gisteren nog nooit zo goed gevoeld om opnieuw mijn garde in de hand te nemen en[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comSoms is bloggen schrijven tegen de klok. Zo rond mijn verjaardag, begin september, eten wij altijd pruimentaart. En nu ik dit schrijf, midden september, liggen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 250 g couscous (pak 500 g, biologisch) 1 el olijfolie extra vierge 40 g boter 4 pruimen (ontpit) 6 gedroogde abrikozen 1 bakje pistachenoten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 200 g bloem 4½ g gist (zakje gedroogde gist à 7 g) 5 el witte basterdsuiker 1 mespunt zout 5 el volle melk 1 ei 10 el extra[...]
Bron: ah.nlDit zijn koekjes die anders smaken dan ze eruit zien. Nog veel lekkerder. Terwijl ze er al best lekker uitzien. Het zijn koekjes die mij een blogwritersblock[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl