Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 313 recepten
Het is weer tijd voor stevige winterse kost. Nu is andijviestamppot niet zo bijzonder, maar mijne is altijd wel lekker pittig. Ik bak namelijk altijd blokjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe Odessa is een restaurant-boot die in Amsterdam (Zeeburg) ligt en sinds kort een make-over heeft gehad. Wij gingen er naartoe om het geheel vernieuwde[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAls foodie schaam ik me soms omdat ik heel simpele dingen nog nooit gemaakt heb. En ik had tot voor kort nog nooit snijbonen gemaakt. Natuurlijk is daar een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlLaatst at ik ergens een heerlijk broodje waarop gehaktballetjes en aioli zaten. Nu is dat niks bijzonders zul je denken, maar ik vond van wel. Want het broodje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIn Rotterdam heb je veel hippe restaurants, Rotterdam is echt booming ! Vooral als je een vergelijking maakt met Amsterdam, is Rotterdam modern, veelzijdig en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet is weer mosseltijd! Met mosselen kun je best veel maken. En meestal met weinig moeite. Dat is zowieso met schelpdieren; die smaken van zichzelf al zo goed,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk heb altijd een zwak voor Venetië. Het is er magisch, alsof je zo in een film stapt. En dit magische effect beleven velen met mij... In mijn boekenkast heb[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMaak jij wel eens iets lekkers als ontbijt? Dan bedoel ik echt iets waarvoor je in de keuken moet staan. Zoals wafels, scones of pannenkoeken? Dat kost wat[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlAlweer een paar weken geleden was het voor mij een weekje met allemaal 'nieuwe' dingen op het menu. Heb jij wel eens verse artisjokken gegeten? Ik hoor niet[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEr gaat niets boven een lekkere paella in de zomer. De mosselen zijn weer vol op te krijgen en een hand verse mosselen door de paella geeft veel smaak. Dat[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlUit het boek van Bake My Day maakte ik laatst de éclairs met gemberroom. Ik dacht dat even zo te doen, met 28 graden op de thermometer. Nu heb ik wel vaker[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze gegratineerde mosselen met chorizo zijn een superlekker borrelhapje voor een feestje of doen het erg goed als voorgerechtje. Er gaan minuscule stukjes[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze mix van ricotta en zachte gorgonzola is lekker pittig (vanwege de gorgonzola), maar door de zoete peer ook fris en zomers. Het originele Italiaanse recept[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlGa je binnenkort naar Parijs? Of kom je er regelmatig? Vergeet dan de Marco Polo-reisgidsjes! Want in dit boekje staat pas echt relevante informatie voor een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZiet dit dessert er niet fotogeniek uit? Het zijn gebakken perziken met sinaasappelsiroop, opnieuw een creatie uit het boek van Simply Italian. (Lees hier het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMaak jij wel eens iets lekkers als ontbijt? Dan bedoel ik echt iets waarvoor je in de keuken moet staan. Zoals wafels, scones of pannenkoeken? Dat kost wat[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWil je eens iets anders met witlof maken? Iets dat lekker makkelijk is voor doordeweeks? Dan is deze witlofschotel iets voor jou. Alles gaat er in, van[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOoit at ik bij een vriendin - die in Amerika gewoond had - de 7-layer dip. Dat is een dip voor bij nachos die bestaat uit 7 lagen. Heus 7! Je kunt je wel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl