Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 gr.varkennek,100 gr.makua*,100 gr.makua poua**,20 gr.gemberjulienne,20 gr.verse citroenbladen30 gr.geh.knoflook,15 gr.lange rode pepers,20[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 gr.varkensnek,100 gr.makua*,100 gr.makua poua**,20 gr.gemberjulienne,20 gr.verse citroenbladen,30 gr.geh.knoflook,15 gr.lange rode[...]
Bron: smulweb.nlLieve allemaal, gisteren was het voor ons een heuglijke dag: mijn man en ik vierden dat we alweer vijf jaar getrouwd zijn! Dat was uiteraard een heel goede[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIk moet nog even wennen aan het idee dat de herfst echt begonnen is. Hoewel dat met dat miezerige weer vandaag moeilijk te ontkennen valt. Eenmaal thuis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlUi, verse gember, citroenblad, oestersaus, sojasaus en schepje basterdsuiker. Tempeh. Noedels. Cashewnoten. Ook lekker met pistache of hazelnoten.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEen traditionele koek voor de feestmaand december en dan met name voor 5 december. Het bakken van gevulde speculaas geeft altijd weer een fijn gevoel. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWist je dat asperges echt een heerlijke groente zijn om te wokken? Ze zijn lekker stevig en qua smaak prima te combineren met allerlei ingrediënten. Vandaag[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNatuurlijk kun je kant en klare kipburgers bij de slager of in de supermarkt kopen, maar je kunt ze ook zelf maken. Het is helemaal niet zo moeilijk en je kunt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHertensate met Perzik-Yoghurtdip Ingredienten: 400 g Nieuw-Zeelands hertenvlees, uit de rug of van de bout 2 cm verse gember 2 teentjes knoflook 2 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl