Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
voor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 olijfolie om in te bakken 5 pronkbonen 2 teentjes knoflook 1 inktvis, schoongemaakt en gesneden 1 grote tomaat 8 reuzengarnalen,[...]
Bron: allrecipes.nl20 gepelde gamba`s; 1 pakje filodeegvellen of loempiavellen. Ingredienten voor de chermoula: 3 eetlepels fijngehakte verse koriander; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nl"I need something dazzling," zei zij in overbodig Engels. Maar zo is het en ik neem mijn toevlucht tot een indrukwekkende creatie van Roald Dahl, gelauwerd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauwfilet 8 grote Gamba`s 4 trostomaten 2 uien 4 teentjes knoflook ½ rode paprika ½ groene paprika ½[...]
Bron: smulweb.nl20 gepelde gamba`s; 1 pakje filodeegvellen of loempiavellen. Ingredienten voor de chermoula: 3 eetlepels fijngehakte verse koriander; 2 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nl· 12 gepelde gamba`s met staart · verse peterselie · 2 teentjes knoflook · 2 eetlepels olijfolie · 4 grote aardappels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 el olijfolie 1 gesnipperde grote ui 1 rode paprika 1 groene paprika 2 teentjes knoflook 1/2 tl zout 1/2 tl zwarte peper 1 tl pikante[...]
Bron: smulweb.nlHet kan zijn dat allerlei puristen, Spanjegangers en betweters nu over mij heen vallen. Paella maak je niet in de oven, maar op open vuur. Noem het dan maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoordelige BBQ met doe-het-zelf vlees-, vis- en/of groentenpakketjes. Wanneer het BBQ-weer is in Nederland is nogal moeilijk in te schatten. En om nu op een[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlVanochtend had ik echt nog geen idee wat ik moest koken. Na een afspraak was ik nog even in de stad blijven hangen. Ik besloot een wandeling over de markt te[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl