vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder grapefruit

Gevonden 1986 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...


Kalfsvleesrolletjes met artisjokken

Een tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Spruitjessoep

Spruitjes, ze smaken zo goed als je er soep van maakt. Ik had er nog enkele over en besloot dus heerlijke soep te maken. Het was ook even geleden. Wat heb je[...]

Bron: life-is-sweet83.blogspot.be
Pompoenpannenkoekjes

Ook weer zo'n heerlijk seizoensgerechtje: pompoenpannenkoekjes. In plaats van de pannenkoek bij de avondmaaltijd, maar ook zeer geschikt als lekker[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Champignontaart met tijm

Ingrediënten 1 bakje champignons (250 g) 1 bakje verse tijm (15 g) 1 zak champignon roerbakmix (400 g) 2 el olijfolie 6 eieren 150 ml melk 1 zakje[...]

Bron: ah.nl
Rundvleessoep met bier en gekarameliseerde ui

Ingrediënten Porties : 4 30 g boter 2 eetl. olijfolie 500 g uien, in dunne ringen 2 theel. fijne kristalsuiker 300 g haasbiefstuk, in plakjes van 2 cm[...]

Bron: allrecipes.nl
Kipschotel

Dit heerlijke maar ook snelle winter gerecht is geïnspireerd op de met wijn gevulde stoofpotten van Frankrijk. Kipschotel 1 eetlepel olijfolie 700 gram[...]

Bron: thuisindekeuken.blogspot.nl
Knoflookbrood met oregano

Het ziet er op de foto heerlijk uit, het knoflookbrood in het boek ' Bakken ' van Paul Hollywood. We zijn beide gek op lekker brood en knoflook dus dat is bij[...]

Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl
Kaassalade met Aardbeien

Ingredienten: 200 gram sugarsnaps of peultjes Zout en vers gemalen peper 250 gram aardbeien 200 gram kaas (geitenkaas of feta) 4 eetlepels aardbeien jam 2[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Varkenshaasmedaillons in rookspek en groene[...]

Varkenshaasmedaillons in rookspek en groene pepersaus Ingredienten voor 4 personen: 2 grote, lange varkenshaasjes 12 plakken ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Paprika gevuld met couscous

Ingrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]

Bron: ah.nl
Kaasomelet met gebakken rucola

Rucola kende ik alleen als sla, maar even gesauteerd in de pan met een omeletje was het een lekkere en snelle lunch. Ingrediënten: 3 eitjes scheut slagroom[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Courgette gevuld met ricotta

voor 6 personen 6 courgettes 2 uien 3 gehakte teentjes knoflook 3 losgeklopte eieren 375 gram ricotta 50 gram (parmezaanse) kaas 8 in stukjes gesneden[...]

Bron: smulweb.nl
Visburgers

Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Preitaart met geitenkaas

Een hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]

Bron: vitalevoeding.blogspot.be
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus

Ingrediënten 1 bakje haricots verts (200 g) 4 struisvogelbiefstukjes (a 125 g) 2 eetlepels milde olijfolie 100 ml rode port ½ pot runder- of[...]

Bron: ah.nl
Kalfsrolletjes met rauwe ham

Ingrediënten 1 zakje verse dille (15 g) 5 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g) 4 kalfsschnitzels (ca. 300 g) 2 eetlepels olijfolie 1 pakje flinterdun[...]

Bron: ah.nl
Aardappelkroketjes met aioli

Ingrediënten 500 g aardappels (vastkokend) 50 g roomboter 5 eieren 4 eetlepels bloem 8 eetlepels paneermeel olijfolie (om te frituren) 1 zakje veldsla[...]

Bron: ah.nl
Witlofschotel

Witlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]

Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl
Kalfsschnitzels met parmaham

Ingrediënten 4 kalfsschnitzels 8 plakken Fiorucci Prosciutto di Parma (ham) 8 grote salieblaadjes (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix, 20 g) 3 el[...]

Bron: ah.nl
Wilde rijst risotto met shiitake en pompoen

Ingrediënten Porties : 10 85 gram gedroogde shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden 960 ml water 600 gram pompoen, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Rodekoolschotel met uiengehakt

Ingrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 4 uien 2 el olijfolie 350 g Tivall fijngehakt 1 el Italiaanse kruiden 1320 g rodekool met appel (pot à 660[...]

Bron: ah.nl
Spinazie, knoflook en rozijnen

Ingrediënten 1 zakje pijnboompitten (65 g) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 zakken spinazie (a 300 g) 3 el blanke rozijnen zet alles op[...]

Bron: ah.nl
Aubergines uit de oven

Ingrediënten 4 aubergines 1 rode peper 8 el olijfolie 2 tl gedroogde tijm 275 g notenrijst (pak) 23 g amandelschaafsel (bakje à 55 g) 15 g munt (bakje)[...]

Bron: ah.nl
worteltjes!!

De wortel is denk ik wel een van de meest veelzijdige groenten die ik ken; ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, van de piepjonge, dunne voorjaarsworteltjes[...]

Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com
Zuurkoolstamppot

Ingrediënten 1 kg kruimige aardappelen 50 g ontbijtspek 1 el olijfolie 3 takjes tijm 1 tl komijnzaad 250 g zuurkool 200 ml halfvolle melk 2[...]

Bron: ah.nl
Paprikarolletjes gevuld met peterseliepuree

Het onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]

Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com
Preischotel met gehakt en aardappelblokjes

Ditmaal een heerlijk gerecht met in de basis prei, gehakt en aardappelblokjes. Het gerecht is in circa 20 minuten gereed om te serveren, het is dus een[...]

Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nl
Aspergetaart met Geitenkaas en Dragon

Dit recept van Melissa Clark uit de New York Times heeft net iets meer dan de gebruikelijke bladerdeeg-geitenkaas-asperge recepten. De zwarte peper en rode[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Wild Stroganoff

Wild Stroganoff Ingredienten: 600 gram everzwijnstoofvlees (of van hert) 250 gram champignons 4 plakjes provolone (of halfharde kaas) 4 zuurdesembroden 3[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy