Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten 4 kalfsschnitzels 8 plakken Fiorucci Prosciutto di Parma (ham) 8 grote salieblaadjes (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix, 20 g) 3 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet 2 eetlepels olijfolie of olie van de gedroogde tomaten (nog lekkerder!) Plm. 75 gram Parmaham in reepjes gesneden 3 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nlNa het slechte weer van de afgelopen tijd hebben we gisteravond heerlijk genoten van het mooie weer. Dat je ook midden in de stad heerlijk kunt zitten bleek[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen - 1 flinke handvol verse salie - 2 tenen knoflook, gepeld - olijfolie - 2 varkenshaasjes, netjes bijgesneden - zeezout uit de molen - zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet 2 eetlepels olijfolie of olie van de gedroogde tomaten (nog lekkerder!) Plm. 75 gram Parmaham in reepjes gesneden 3 blaadjes[...]
Bron: smulweb.nl`n pondje Varkenshaasje of wat je zelf lekker vindt 1/2 pakje Roomboter 3 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1/2 Kruidenbouillonblokje Kruidenzout Peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet 16 verse salie (blaadjes (uit zakje Italiaanse kruidenmix)) 8 plakjes parmaham olijfolie (om te bestrijken) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kalkoenschnitzels (AH puur&eerlijk scharrelvlees) 8 blaadjes salie 4 plakken parmaham 4 el olie 600 g aardappelpartjes met schil[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g tilapiafilet (vis) 16 verse salieblaadjes (uit zakje Italiaanse kruidenmix) 8 plakjes parmaham olijfolie om te bestrijken zet alles op[...]
Bron: ah.nlGroene en witte asperges De asperge is de stengel van de aspergeplant. Witte asperges ontstaan door aspergebedden op te hogen. De stengels groeien dan onder de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen bordje vakantiegevoel Als je zo'n lekker gevuld bordje voor je neus krijgt, dan kun je alleen maar denken aan Italië? Of een ander warm zuidelijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVanochtend in onze tuin: hommel op salie Lieve foodbloggers en foodblogevent-geinteresseerden. Allereerst heel veel dank voor jullie geduld. Het publiceren van[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl