Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 4 225 g couscous 85 g rozijnen 85 g pruimen, zonder pitten en fijngesneden schil van 1 kleine sinaasappel, fijngeraspt 750 ml[...]
Bron: allrecipes.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen heerlijk zomers, licht exotisch ontbijtje of dessert hoeft niet zo moeilijk te zijn. Je kan dit zowel als ontbijt als dessert gebruiken en je kan volop[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beOp de markt zag ik laatst deze aanbieding: "4 granaatappels voor €2". Dat kon ik niet weerstaan. Maar na 4 dagen overnight oats met granaatappel was ik[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beStandaard is roux is een basissaus bestaande uit bloem en roomboter. In plaats van bloem kun je gerust een andere meelsoort, bv speltmeel gebruiken. Ik doe dit[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 250 g kipfilet 2 eetlepels olijfolie 150 g couscous 1 pak groenteschotel Hollands ((450 g diepvries) 2½ dl melk 1 zakje kerriesaus (25[...]
Bron: ah.nlLinzen zijn geweldig. Ik ben ermee opgegroeid, en nu groeien mijn kinderen ermee op. Ze zijn versatiel, voedzaam, en ook nog eens heerlijk van smaak. De plant[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb vandaag een bakworkshop gevolgd van Kadriye Ataman, met hulp van haar vriendin Pagshan . Kadriye is een bakinstructrice van de NCV en heeft zelf geen[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comEerlijk is eerlijk: ik ging gevulde paprika met couscous, borlotti bonen en tomatensaus maken. Maar toen ik eraan begon bedacht ik opeens dat een yoghurtsaus[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAfhankelijk van de portiegrootte is dit een heerlijk dessert of ontbijt. Of je kan natuurlijk een een dubbele portie maken en het zowel als dessert als ontbijt[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk ben normaliter niet het type dat op straat foto’s staat te maken van snackbars en ik zak nog liever onder de tafel dan dat ik foto’s maak van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLinzen zijn geweldig. Ik ben ermee opgegroeid, en nu groeien mijn kinderen ermee op. Ze zijn versatiel, voedzaam, en ook nog eens heerlijk van smaak. De plant[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlStandaard is roux is een basissaus bestaande uit bloem en roomboter. In plaats van bloem kun je gerust een andere meelsoort, bv speltmeel gebruiken. Ik doe dit[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlEen groente waar waar wel degelijk een Nederlands woord voor bestaat, alleen bijna niemand kent het, misschien spreken de Vlamingen van kardoen. In het zuiden[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl