Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 670 recepten
voor 12 personen * 5 eieren * 3 eiwitten * 325 gr suiker * 150 gr zelfrijzend bakmeel gezeefd * 2 theel bakpoeder * 1 citroen * 1 sinaasappel * 0.5 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 gram rigatoni of penne 675 gr ricotta 450 gr geraspte mozarella 1 geklopt ei 900 gr tomatensaus 4 el gemalen Parmezaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 500 gr Italiaanse worst (varkensvlees), het buitenste velletje verwijderd en in stukje gesneden 350 gr mager gehakt 1 grote ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr witte bloem 2 el basterdsuiker 125 gr boter, in kleine klontjes 4 eetlepels koud water 4 eieren 4 el basterdsuiker 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 vierkante plakjes diepvriesbladerdeeg 4 eetl. groene pesto 2 grote tomaten, in dunne schijfjes 250 g ricotta 8 ontpitte zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 120 g biscotti, liefst met stukjes amandel en chocolade 3 eetl. medium sherry dun afgeraspte schil en sap van 1 citroen 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr verse kaas (geitenkaas, ricotta) 1 komkommer 1 citroen Olijfolie Tijm Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min › Klaar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 900 gr ricottakaas 150 gr suiker 50 gr witte bloem 6 eieren 1/4 theelepel kaneelpoeder 2 theelepels sinaasappelrasp 2[...]
Bron: allrecipes.nl1 (ronde) cake 400 gram ricottakaas 75 gram suiker 50 gram maraschinokersen, gehakt 50 gram bittere chocolade, geraspt 200 gram bittere chocolade 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl250 gr ricotta - 70 gr suiker - 1/2 glas rhum - 120 gr gekonfijte appelsien- en citroenschil - muntblaadjes Voor de saus : 3 bakjes bosvruchten -braambessen,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 1 1/2 pak (250 gr) cannelloni of grote pastaschelpen 2 eieren, geklopt 4 pakjes (250 gr) ricotta 500 gr mozzarella, geraspt en[...]
Bron: allrecipes.nlHet is weer september en we gaan langzaam aan weer denken aan ovenschotels. Voor deze aardappel-bonenschotel heb ik snijbonen en haricots verts gecombineerd,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten Porties : 16 Vulling 100g gemalen kokos 60g glaceersuiker 100g ricotta kaas 16 hele amandelen Ganache 70g in stukjes gehakte witte chocolade[...]
Bron: allrecipes.nlDeze champignons kun je als voorgerecht, als bijgerecht óf als flinke tapas serveren. Het pepertje maakt het gerechtje pittig, je kunt deze weglaten als je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 175 gr.zachte boter,175 gr.kristalsuikerrasp van 3 citroenen,3 gescheiden eieren,250 gr.ricotta,125 gr.zelfrijzend bakmeel,teel.bakpoeder.[...]
Bron: smulweb.nlBereiden:Maak een vulling van 100 gram ricotta vermengd met 2 eetlepels gehakte dille en 2 eetlepels fijngehakte zongedroogde tomaatjes op olie. Breng op[...]
Bron: smulweb.nlEr is bijna niets leuker dan door de groentetuin te lopen, het een en ander te oogsten en er een heerlijke maaltijd van te maken en die dan in dezelfde tuin[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit keer vind ik niet zo heel veel dingen in de Delicious staan waarvan ik denk 'dit wil ik maken'. Deze courgettekoekjes horen daar echter niet bij en die[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 6 personen 6 courgettes 2 uien 3 gehakte teentjes knoflook 3 losgeklopte eieren 375 gram ricotta 50 gram (parmezaanse) kaas 8 in stukjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g vastkokende aardappelen 5 el olijfolie 2 preien (gewassen en in ringen) 6 eieren 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 deeg voor hartige taart (diepvries) 3 preien 100 g flinterdun gesneden rauwe ham (pakje) 2 tl gedroogde tijm 5 eieren 100 g Parmezaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 l visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte (zie bladzijde 24) ¼ tl saffraandraden 400 g mosselen in de schelp, schoongemaakt 100[...]
Bron: allrecipes.nl