Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
Eerst en vooral een bekentenis: dit is geen recept voor een echte salade Niçoise, ten eerste omdat hij veganistisch is en ten tweede omdat ik gewoon gebruikte[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten Porties : 12 1 blikje (350 gr) zwarte Spaanse olijven, uitgelekt 3 eetlepels kappertjes 80 gr ui, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 100 gram Feta Sla-mix (beste keuze is met rucola) handje walnoten 1 lente uitje of een halve rode ui zwarte olijven (zonder pit) 1 citroen 1[...]
Bron: smulweb.nl3 paprika`s: rood, groen en geel Saus: 4 eetlepel olijfolie 3 eetlepels paneermeel 3 eetlepels kappertjes 3 a 4 anchovisfilets, fijngesneden peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR MARINADE: 1 e vers grof gemaalde zwarte peper witte gedeeltes van 3 lente-uien, in stukken 200 ml balsamicoazijn 3 ansjovis es 3 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 12 zongedroogde tomaten gehalveerd, 12 grote groen olijven (zo vers mogelijk), 400gr oude schapenkaas in blokjes, 24 kapperappeltjes, 12[...]
Bron: smulweb.nlDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comDagschotel van vandaag: gevulde courgettes met geitenkaas en een warme dressing van tomaat en balsamico. Een heerlijk vegetarisch recept van Jeroen Meus. 125 g[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 150 g zongedroogde tomaatjes in olijfolie (uitgelekt gewicht) bewaar de olie 15 g verse basilicum in grove repen gescheurd 15 g verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 afbak ciabatta in blokjes van 2 x 2 cm gesneden 100 ml extra vergine olijfolie + extra 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 grote rode ui in[...]
Bron: smulweb.nlOei, altijd lastig, kinderen en chili… Ik kreeg in deze pasta zonder problemen een theelepel chilivlokken weggewerkt, hoewel die toch ook loeiheet zijn.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlCaponata roept bij mij spontaan heimwee op naar de zomer. Onweerstaanbaar vind ik deze Italiaanse groentestoof. Aubergines en bleekselderij badend in de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlHelp! Ik ben aan het inpakken voor de vakantie. Qua kleding is dit nooit zo’n probleem. Less is more, want let’s face it, uiteindelijk draag je[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIn het pré-Columbus tijdperk deden we het in Europa met maar 1 Boon; de Tuinboon. Onze Sperzieboon komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en daar moesten we dus[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl