Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 20 mini mincemeat taartjes Voor het deeg 75 gr rijstmeel 40 gr tapioca / glutenvrij meel 40 gr meel (kikkererwtenmeel) 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 300g gehakte gedroogde vruchtenmix 175g grof gehakte geconfijte kersen 60g gehakte geconfijte citrusschillen 60g gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 klein klontje boter 1 teentje knoflook, zeer fijn gesneden 250 ml Kirsch (kersen brandewijn) 300 ml droge witte wijn 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 24 3 eieren 120 ml plantaardige olie 1 theelepel donkere rum 120 ml melk 310 gr bloem 200 gr suiker 1 theelepel bakpoeder 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 190 gr bloem, gezeefd 3/4 theelepel bakpoeder 1/2 theelepel zout 170 gr boter, in stukjes gesneden 1 ei, lichtjes geklopt 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 135 gr. gedroogde kersen 2 el. port 50 gr. ongezouten fijngehakte pistache nootjes 65 gr. boter + onm in te vetten 40 gr. witbrood zonderkorst[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 200 g roomboter - 200 g donkerbruine basterdsuiker - 100 g donkere chocolade, in stukjes gebroken - 75 ml cognac - 1 tl vanille extract - 250[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWhat kind of Italian Christmas treat to bake this year? I did several things already Panettone , Pandoro , Pandolce Genovese (only in dutch)...so what's next?[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 24 340 gr boter 340 gr bruine basterdsuiker 6 eieren 340 gr rozijnen 340 gr blanke rozijnen 450 gr krenten 150 gr amandelen, heel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 12 250 gr boter 155 gr bruine basterdsuiker 4 eieren 250 gr zelfrijzend bakmeel 250 gr bloem ½ theelepel nootmuskaat en ½ theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSuikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNa de salade en de dulce de membrillo nu een taartje! Het blijft een eindeloze inspiratiebron de kweepeer. Ze zijn nog net te krijgen, meestal bij de Turkse of[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlSugar Plums Een simpel snoeperijtje wat echt lekker is met Kerst Doe ze in papieren vormpjes (caises) en het ziet er feestelijk uit. Kinderen zijn er ook dol[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl