Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Sinds we kippen hebben zijn we erachter gekomen dat je met eieren de lekkerste gerechten kunt maken. We hebben eigenlijk nooit te veel eieren. Natuurlijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet thema van heel Holland bakt is deze week brood. En er staat ook weer een Frans baksel tussen, namelijk brioche . Briochedeeg is brooddeeg verrijkt met[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frClafoutis is een klassiek Frans streekgerecht uit de Limousin. Je maakt het met verse kersen en een pannenkoekenbeslag. Het beslag kun je desgewenst nog[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe inzendingen waren zeer divers, klassieke gerechten zoals chocolademousse en boeuf bourguignon, maar ook minder bekende gerechten zoals florentijnse eieren.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frOns favoriete Franse gerecht? Geen idee! In de winter stevige kost zoals boeuf bourguignon, blanquette de veau of truffade . In het voorjaar een croque[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frZelf vla maken is niet zo moeilijk en ook nog eens veel lekkerder dan kant-en-klare vla uit een pak. Het is bij dit recept aan te raden een voedselthermometer[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten voor 6 stuks: 75g pure chocolade 75g roomboter 3 eieren 50g suiker 40g bloem snufje zout Bereiding: verwarm de oven voor op 170°C beboter 6[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDeze cake met appel, walnoten en hazelnoten heeft alle smaken van een goede appeltaart. We gebruikten zure appels, 'schone van boskoop', ook wel goudrenet[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frElke dag een gekookt of een gebakken ei gaat een beetje vervelen. Tijd voor iets anders. We hebben de eitjes deze keer gepocheerd. Wat ons betreft een succes.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frJe zou ook 'gewone' koffiebavarois kunnen maken in plaats van cappucinobavarois. Dat is iets minder werk omdat je niet twee, maar slechts één mengsel nodig[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frBijna elke dag een huisgemaakt toetje, wat een luxe eigenlijk. Wij doen dat voornamelijk om de eieren van de kippen op te maken. En omdat het lekker is[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWe hebben weer een lekker Auvergnats recept ontdekt, pounti. Een soort hartige cake met snijbiet en pruimen. Op dit moment hebben we een klein overschot aan[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr