spinazietaart met geitenkaas | pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast | recept zalmsalade met aardappel | appelflappen maken ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder mango honing

Gevonden 133 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Paella met garnalen en mul

Ingrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 grote ui, grofgesneden flinke snuf saffraandraden 1 rode paprika, zaad verwijderd en grofgesneden[...]

Bron: allrecipes.nl

Paella

voor 6 personen Een heerlijke, traditionele paella. Zonder zakjes of pakjes! - 6 tenen fijngehakte knoflook of 2 tl knoflookpoeder - 2 el fijngehakte verse of[...]

Bron: smulweb.nl
Jambalaya met auberginedip

voor 4 personen Jambalaya: 100g hamblokjes 100g roze garnalen 6 kippenbouten (of vleugels) 1 klein blikje mais handvol diepgevroren erwten 1 rode en 1 groene[...]

Bron: smulweb.nl
Halloween gehaktmuizen

Ingrediënten Porties : 6 Voor de bolognese saus 1 eetlepel olie 500 gr mager rundergehakt 1 ui, geschild en in blokjes 1 courgette 1 rode of groene[...]

Bron: allrecipes.nl
Arroz tapado (rijst bovenop)

Ingrediënten Porties : 6 420 gram ongekookte witte rijst 480 ml water 1 ei 1 aardappel, geschild en in blokjes 240 ml plantaardige olie om te frituren 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Arroz con Pollo (rijst met kip)

Ingrediënten Porties : 6 1 (1 tot 1,25 kg) hele kip, in stukken gesneden 1 el olijfolie 2 uien, fijngehakt 3 teentjes knoflook, geperst 1/2 groene[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeevruchtenpaella

Ingrediënten Porties : 4 flinke snuf saffraandraden 900 ml visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt (zie bladzijde 27) 400 g inktvis 2 el olijfolie, extra[...]

Bron: allrecipes.nl
Picknicksalade van rauwe groenten

Ingrediënten Porties : 12 6 plakjes bacon 300 gr broccoliroosjes 2 stengels bleekselderij, gesneden 275 gr diepvrieserwten, ontdooid 125 gr gedroogde[...]

Bron: allrecipes.nl
Vegetarische paella

voor 10 personen 1 el olijfolie 2 uien (gehakt) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g bruine rijst 400 g tomaten (uit blik, met sap, gehakt) 1 blikje[...]

Bron: smulweb.nl
Keema curry met kokos en tofu

Ingrediënten Porties : 10 4 el olijfolie 4 teentjes knoflook, geperst 1 middelgrote ui, fijngesneden 400 gr extra stevige tofu, in blokjes 450 ml[...]

Bron: allrecipes.nl
Maltese konijnstoofpot

Ingrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 1 konijn, in stukken 1 grote ui, gehakt 3 teentjes knoflook, gehakt 125ml rode wijn 1 laurierblad 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Lentil Kootu uit Zuid India

Ingrediënten Porties : 4 100 gr rode linzen 100 gr toor dal 100 gr gele spliterwten 500 ml water 2 eetlepels plantaardige olie 1 theelepel mosterdzaad 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Vegetarische kurma

Ingrediënten Porties : 4 1 1/2 eetlepel plantaardige olie 1 kleine ui, in stukjes 1 theelepel verse gember, fijngesneden 4 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Veganistische gebakken rijst

Ingrediënten Porties : 2 1 geraspte bloemkool, zo veel als je wilt een beetje broccoli wat verse suikermaïs van de kolf 1 kleine dungesneden rode ui 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Linzenschotel met spekjes

Linzen. Een redelijk "vergeten" groente in het moderne gezin volgens mij. Zonde! Want zo voedzaam, lekker en makkelijk klaar te maken. Hier met regelmaat op[...]

Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com
Bami Goreng (gebakken mie) & Rempejeh

voor 4 personen Bami Goreng 5 a 6 nestjes (fijne)Mie 1/2 Kipfilet 1 Speklap 1 stukje Gember 6 teentjes Knoflook 1 verse Rode Peper 4 stengels Bleekselderij 1[...]

Bron: smulweb.nl
Andy McDonalds Heerlijke Paella

voor 4 personen 500gr paellarijst (risottorijst) 100ml witte wijn 1 l groentebouillon 2 uien, fijngehakt 1 Spaanse peper, fijngehakt (zonder zaadjes) 2[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy