Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 99 recepten
Ingrediënten (hoofdgerecht voor 4 personen) 250 gram groene linzen 750 gram pompoen 250 gram spinazie 50 gram rozijnen 1 ui 1 rode peper 1 teentje knoflook[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is alweer tijd voor de halve finale van heel Holland bakt. Wij bakten elke week mee met één van de opdrachten. Daardoor hebben we dingen gebakken die we[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 1 grote rode biet scheutje balsamico 1 eetlepel bruine basterdsuiker zout Was de biet en omwikkel de biet met aluminiumfolie. Leg de biet in een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frNa een week in Toscane zou je in principe genoeg moeten hebben van pizza, toch? Mogelijkheden genoeg, pizza als lunch, tussendoor als snack of als avondeten.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet thema van heel Holland bakt is deze week brood. En er staat ook weer een Frans baksel tussen, namelijk brioche . Briochedeeg is brooddeeg verrijkt met[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWe zijn zo langzamerhand 'ervaren' moestuiniers aan het worden. Kan dat na 4 seizoenen? De opbrengst wordt namelijk steeds groter én mooier. Deze week hebben[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frBen je een liefhebber van desserts? Dan moet je echt een keer zelf bavarois maken. Het is zo eenvoudig te maken. Met alleen melk, room, suiker, eidooiers,[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLamsvlees is heel geschikt om een curry mee te maken. Het vlees heeft een vrij sterke smaak en daar passen de kruidige smaken van een Indiase curry heel goed[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen van de groentes die we elk jaar in de moestuin hebben is pompoen. De plant heeft weinig aandacht nodig (wel veel ruimte!), hij groeit rustig door tijdens[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSinds we kippen hebben zijn we erachter gekomen dat je met eieren de lekkerste gerechten kunt maken. We hebben eigenlijk nooit te veel eieren. Natuurlijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit eerste keer dat we dit aten was op een snikheet terras in Griekenland. Niet echt een zomers gerecht, maar ja, toeristen hè. Desalniettemin was het wel erg[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frWat een luxe, even het bos in (5 minuten lopen van huis) en dan terug komen met een paar honderd gram paddenstoelen. En dat elke week vanaf juni! Deze ragout[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDat je deze kleine kooltjes niet te lang moet koken weet iedereen zo langzamerhand wel, toch? Even kort blancheren en dan roerbakken, zo zijn ze het lekkerst.[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet seizoen van heel Holland bakt zit er al weer op. Wij bakten elke week mee, en daardoor hebben onder andere voor het eerst worteltaart en petite crème[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frLangzaam leren wij de Auvergnatse keuken kennen. Omdat het een boerse keuken is, met veel zware ingrediënten, komen de gerechten het beste tot hun recht in de[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frOnze vriezer moet leeg. Alles moet op voordat er weer nieuwe voorraad in mag. Afgelopen weekend kwamen ontdooiden we een stuk vis, garnalen en spinazie. De vis[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet zal jullie niet ontgaan zijn, het nieuwe seizoen van heel Holland bakt is weer begonnen. Na een vrijwel televisieloze zomer is het wel prettig om weer eens[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr