recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder peer

Gevonden 22 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Tomaat gevuld met twee kazen

Voor mij was de gevulde tomaat een snel lunchgerecht. Maar met de Siciliaanse coucous hieronder is het een volledige maaltijd. Recept gezien op 24Kitchen.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Kwartels gevuld met lamsgehakt en rozenblaadjes[...]

Ottolenghi rekent 2 kwartels per persoon. Met wat gekruide couscous en groenten vond ik één kwartel per persoon voldoende. Ingrediënten voor 2 à 4 personen: 50[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Siciliaanse pompoenstoof met kikkererwten van[...]

Een recept uit het boek Bespaar met Jamie. Hou rekening met de tijd om de pompoen schoon te maken en in blokjes te snijden, dan 40 minuten in de oven en nog 40[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Tabbouleh van quinoa

Deze tabbouleh kan ook gemaakt worden van bulghur, couscous of van geweekte en gekookte spelt. Ingrediënten voor 2 personen: 1,5 kop voorgekookte quinoa, bijv.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Bloemkoolcouscous met merguez worstjes en[...]

Ik meen dat het in 2013 was dat de bloemkool werd uitgeroepen tot powerfood: geen receptenrubriek zonder geroosterde of gefrituurde bloemkool, pizzabodem van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Bloemkoolcouscous met merguez worstjes en[...]

Ik meen dat het in 2013 was dat de bloemkool werd uitgeroepen tot superfood: geen receptenrubriek zonder pizzabodem, couscous of steak van bloemkool. Het had[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Siciliaanse pompoenstoof met kikkererwten van[...]

Een recept uit het boek Bespaar met Jamie. Hou rekening met de tijd om de pompoen schoon te maken en in blokjes te snijden, dan 40 minuten in de oven en nog 40[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zeebaarsfilet van Casa Moro

Ingrediënten : 4 zeebaarsfilets 1 teen knoflook 1 limoen stukje gember van 2,5 cm 8 kardemompeulen 2 el bloem olijfolie zeezout, zwarte peper Bereiding :[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Indiase curry van gehaktballetjes in[...]

Heel lekkere gehaktballetjes uit het kookboek 'Rick Stein ontdekt de oriënt'. Ik gebruikte hiervoor de specerijen die ik uit Sri Lanka meegenomen heb.[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Jamie 15 minutes tajine met scholfilets en[...]

Ingrediënten: Couscous ½ citroen ½ bos munt 1 beker (300 gr) couscous Tajine Olijfolie 1 handvol gemengde olijven met pit 2 tl harissa 2[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Gevulde inktvis uit Sète

We waren al vroeg op de zondagsmarkt van Canet Plage. Behalve groente en fruit van eigen land was er onder meer eigengemaakte olijfolie, zelfgebakken[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Couscous met vis en spinazie

Ingrediënten: 1 verpakking gekruide couscous olijfolie 1 papiertje saffraan of spigol 1 schoongemaakte harder of andere stevige vis 4 el harissa zout 2 uien 1[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Bietenkoekjes met yoghurt-citroensaus

Recept van Yotam Ottolenghi Ingrediënten: 250 gr geraspte gare bietjes klein blikje kikkererwten (100 gr), grof gehakt 2 el verse munt 2 el peterselie 1 el[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Tajine van rundvlees met pruimen

Gemakkelijk te maken; de oven doet het werk. Ingrediënten 750 gram rundvlees, in gelijke stukken 1 grote ui, grofgesneden 2 theelepels raz el hanout* zout en[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Zalmmoten in chraimehsaus. Recept van Ottolenghi

Chraimeh wordt volgens Ottolenghi meestal met geelstaartmakreel gemaakt, maar hier wordt zalm gebruikt om die hier makkelijker in moten verkrijgbaar is. Moten[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy