Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen voor het ijs 6 rode paprika`s 45 gram zoetzure gember (Toko) 1 el citroensap 1 tl witte wijnazijn 70 gr glucose 20 gr suiker zout peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm (Vismarine), in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram zalmfilet 200 milliliter hete visbouillon 2 vellen filodeeg, ontdooid 50 gram boter, gesmolten 100 gram gerookte zalm in reepjes 1[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMaandag maakte ik weer eens pasta met kip, broccoli en gorgonzola . Deze keer de pikante gorgonzola (is de harde soort en dat maakte het lekker sterk van[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVandaag een recept waar ik eigenlijk niet zo veel over te vertellen heb. Ik heb zag het recept voor samaosa's staan, heb de ingredienten aangepast en het[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 300 g hamlappen ca. 100 ml witte wijnazijn 3 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 takjes tijm (fijngehakt) ca. 300 ml olijfolie 3 uien[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 spitskool 450 g mager (rundergehakt) 1 prei (in dunne ringen) 1 winterwortel (in dunne plakjes) 100 ml geslagen room (23% vet) 3 el Zaanse[...]
Bron: ah.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb een kok toe te voegen aan mijn favoriete-koks-lijstje, Donna Hay. Tot een paar weken geleden had ik eigenlijk nog nooit van haar gehoord, moet ik[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 250 g mager rundergehakt 1 ui, versnipperd ½ theel. komijnpoeder 1 eetl. kerriepoeder 200 g kikkererwten uit blik, uitgelekt en[...]
Bron: allrecipes.nl