Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 74 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g eendenborstfilet 400 g penne of andere pasta 1½ zonnebloemolie 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 2 el fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 4 fazantenfilets, circa 400 g in totaal 1 ui, fijngesneden 3 appels 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g gehakt van hertenvlees 200 g mager varkensgehakt 1 tl fijngeraspte verse gember 12 jeneverbessen, gekneusd ½ tl vers[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1500 gram fijne riblappen 15 gram grof gemalen peperkorels 15 gram gebroken jeneverbessen 5 gram komijn ( kummel ) 300 gram uien[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nl- Zout (fleur de sel, flakes of grof zeezout) - Jeneverbes - Peper - Rozemarijnnaaldjes, gedroogd - Sinaasappelschil, gedroogd Voorbereiding Schilletjes van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g wild zwijnvlees zout 1/2 l witte wijn versgemalen peper 1 ui 1/2 l wildfond 1 sinaasappel 2 eetlepels bloem 2 jeneverbessen 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlWaar zie je deze groenten nog? Althans, ik heb ze nog nooit zien liggen tot ik bij Ekoplaza ging buurten. Zo uit het vuistje weinig spectaculair. Dus, hop: op[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe druiven hebben het goed gedaan dit jaar. Aan mijn twee druiven hangen mooie trossen en nu is het tijd om te oogsten. In het voorjaar heb ik een aantal[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVanzelfsprekend hoort er in een echte Elzasser zuurkoolschotel veel vlees. Knieschijven, spek en rookworst, hoe vetter, hoe beter, vinden ze in Duitsland. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 Hazerug van circa 600 gram 2 eetlepels Madeira 8 gekneusde jeneverbessen 1 eetlepel bieslook, gehakt 60 gram gezouten boter 1 Limoenschil,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 Herten Franched Rack van circa. 1,5 kg (10 beentjes) 1 kg gepelde sjalotten 2 eetlepels olijfolie 120 ml runderbouillon 120 ml rode wijn 120[...]
Bron: smulweb.nl