Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 kg. skreifilet met huid (winter kabeljauw) 500 gr. langoustine schalen olijfolie 2 tenen knoflook 30 gr. gesnipperde sjalot 30[...]
Bron: allrecipes.nlHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet 'industrieterrein' van De Kookfabriek breidt zich steeds verder uit in Nederland: na Den Haag en Amsterdam is nu Rotterdam aan de beurt. Én er zijn zelfs[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comEuh? Vanille? Neeje, die van Hap & Tap is niet op haar kop gevallen en blijven stuiteren. Er gaat wel degelijk vanille in dit voorgerecht en 't past er nog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag heeft mijn dochter het ouderlijk dak verlaten na (bijna) 25 jaar. En ja, ik heb het er moeilijk mee. Het lege nest syndroom, nooit gedacht dat ik er[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk! Ze zijn er! De echte Zeeuwse mosselen. We hebben er langer dan voorzien op moeten wachten, maar ze lossen alle verwachtingen ruimschoots in: ze[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAl heel lang wilde ik een keer eten bij Ron Blauw (Met eerst twee Michelin sterren). Eerst was zijn restaurant nog prijzig en met speciale actie weken als[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlDeze week was een drukke week doordat ik veel voorbereidingen voor de kerst heb gedaan Maandag maakte ik tussen de middag ravioli gevuld met zalm, ricotta en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlOp vakantie in Drente, onder het genot van continue oppas van de aanwezige opa en oma, hebben manlief en ik een heerlijk avondje doorgebracht in Restaurant De[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlToen we Rome als bestemming hadden uitgekozen, heb ik mijzelf vier doelen gesteld. En wel van wat ik in Rome wilde eten. Als je dan toch naar Italie gaat, wil[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet was stil op deze plek de afgelopen week. Het leven had weer allerlei hectische verrassingen in petto voor me. Waarna ik me verlept en uitgebloeid even[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com't Leven begint bij 40 zeggen ze wel eens. Wel, als dat zo is dan moet dat toch extra gevierd worden, die 40ste verjaardag ? En waar kan je dat beter doen dan[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beIk ben al wéken bezig aan de voorbereidingen van mijn kerstmenu. Het is zo goed als af. Morgen verschijnt het op de blog. Maar er ontbrak nog een geschikt[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWeet je wat ik zo fijn vind aan mijn kooklessen bij David Selen? Dat is dat je er leert hoe je met heel weinig producten - topproducten, dat wel, da's evident[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be