Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
Ingrediënten 2 el ghee ((zie tip) of olie) 2 tl verse gemberwortel (fijngehakt) ½ rode peper (fijngehakt) 2 tl gemalen komijn (djinten) 700 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode kool 500 gram lamsvlees (lapjes o.i.d. als je zelf maalt anders gehakt) 1 a 2 goudreinetten 1 bos wortels 1 ui 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen VOOR BROODDEEG: 500 g tarwemeel 1 zakje droge gist (7 g) 200 ml helft melk helft water) 4 e olijfolie 1 t zout olijfolie voor deeg randjes[...]
Bron: smulweb.nlDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIngrediënten: - 1 kilo geschilde zoete aardappelen, in flinke stukken gesneden - 2 tl sojasaus - 100 g bloem - 1 tl zout - ½ tl fijne kristalsuiker - 3[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 250 g mager lamsgehakt (of evt. rundergehakt) - 2 teentjes knoflook, uitgeperst - 1 ui, gesnipperd - 2-3 tl kaneel - 2 el pijnboompitten - 2[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 2 personen 3 gekookte aardappen, 185 gr. tonijn uit blik, 100 gram garnalen, 1 eetlepel kappertjes, 1 eetlepel tacosaus of harissa,1 lenteui, 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlEen gerecht gemaakt op de plancha of wel teppan yaki. Met mijn nieuwe fornuis heb ik allerlei mogelijkheden om diverse kooktechnieken te gebruiken. Eén van de[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIk heb zo'n vermoeden dat lahmacun (hier beter bekend als Turkse pizza) het bekendste en meest verkochte Turkse gerecht in Nederland is. Als mensen horen dat[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet verwerken van resten houdt ook het dagelijkse doordeweekse koken leuk voor mij. Ik laat het er vaak op aankomen, niets zo leuk als om vanuit een gegeven[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZo een maandje geleden kreeg ik een leuke mail met als afzender 'Le Creuset'. Met de vraag of ik 'iets kon doen' met een muffinvorm van Le Creuset en er[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beOp een onbewaakt moment naar een reportage gekeken over pitavlees en hoe men er in Duitsland mee omgaat? Je zou schrik krijgen om nog een pitazaak binnen te[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDeze week stond voor mij in het teken van post colonial India en de invloed die Groot Brittannië had op dit land. Hierover las ik drie boeken die allemaal[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk had bij Pauline dit heerlijke gerecht gezien en heb het gelijk op mijn to-cook lijstje gezet. En ik moet zeggen het is heerlijk. Zalmburgers 400 gram[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl