Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen * ca. 600 gram Pangasius of zalm filets. * sap van ½ citroen * sap van 1 sinaasappel * geperst teentje knoflook * snufje zout en zwarte[...]
Bron: smulweb.nlAanstaande vrijdag speelt Nederland zijn eerste wedstrijd in het WK 2014 en ik ben echt geweldig in de voetbalstemming. Jezus, wat heb ik er veel zin in! Hier[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHieronder een lijst met basis producten: Ik koop veel bij de Aldi, dus geef deze weer onder Aldi. De rest onder overige supermarkten/ internet/ ekoplaza. Soms[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIk, meneer huisgenoot, zocht de keuken op voor een uitdaging. Vorige week had ik besloten dat aardappelen, groente, vlees een no-go was. In huis hebben we[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 400 g haricots verts 500 g pangasiusfilet (in stukken) 200 ml geslagen room (23% vet) 1 tl citroensap 2 eieren (gesplitst) 2 el witte[...]
Bron: ah.nlDe strudel is natuurlijk maar al te bekend met zijn appelvulling. Maar je kan veel meer doen met filodeeg. Bij deze een hartige strudel, gevuld met[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Pangasius filets (of Tong), 60 gram boter, 50 gram ontbijtspek, 1 eetl. basilicum, beetje peterselie, 100 ml slagroom of koksroom, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 5 stuks panga of tilapiafilet 0,6 dl mayonaise 40 gram mosterd 2 el verse kervel, gehakt 2 el dragon, gehakt 100 gr peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gram Pangasiusfilet (of andere witte vissoort) 250 gram krabvlees (uit blik of vers, uitgelekt) sereh (citroengras) ongeveer een halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen - 2 Pangasiusfilets - 3 aardappels (vastkokend) - 1 courgette - mosterd zaad - bieslook Marinade - 2 eetlepels olijfolie - 1 eetlepel pittige[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Pangasius filets (of Tong), 60 gram boter, 50 gram ontbijtspek, 1 eetl. basilicum, beetje peterselie, 100 ml slagroom of koksroom, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlZelf lust ik geen vis... maar mijn 2 mannen zijn er dol op ... Dus ook voor deze kerstserie maakte ik graag een luxe vis gerecht... Vonden ze natuurlijk[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl