Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ons tot 1 pond kipfilet 1 pond zuurkool (naturel) 250 g dobbelsteen spek (betere kwaliteit) traditionele olijfolie om in te bakken 1,5 kilo[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 100 gram abdijkaas (vers geraspt, oude kaas doet het ook prima) - 200 ml crème fraîche - 1 tl mosterd - 1 el fijngehakte dragon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 kilo aardappels zout versgemalen peper 4 teentjes knoflook 1 bakje cherrytomaatjes 250g brie 4 eetlepels boter 750g panklare verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg ontbeende kalfsborst 250 g kastanjechampignons 2 sneetjes wittebrood zonder korst 1 ui 75 g braadboter 1 theel. verse of 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kruimige aardappelen flinke koolraap 1 grote ui 200 gram reepjes mager gerookt spek peper, zout nootmuskaat 1 afgestreken eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout (ca. 1 kg) in 4 schijven (van 1,5 cm dik) gesneden. 2,5 dl vleesfond al dan niet uit een pot 1 dl droge witte wijn 1 flinke eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 KG aardappelen (vastkokend), 1 pot augurken (uitlekgewicht 360 GR), 3 EL mayonaise, 1 EL Crème fraîche , 1 TL mosterd, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 KG aardappelen (vastkokend), 1 pot augurken (uitlekgewicht 360 GR), 3 EL mayonaise, 1 EL Crème fraîche , 1 TL mosterd, 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond sperziebonen 2 sjalotten 1 el roomboter 1 el dyon mosterd 125 ml groentebouillon 200 ml slagroom 200 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond sperziebonen 2 sjalotten 1 el roomboter 1 el dyon mosterd 125 ml groentebouillon 200 ml slagroom 200 ml crème fraîche[...]
Bron: smulweb.nl