recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder cacao lange vingers

Gevonden 140 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Moussaka

Moussaka (voor 4-6 personen) 2 aubergines in stukjes 500 gram rundergehakt 6 tomaten, in kleine stukjes 2 uien gesnipperd 1 ons geraspte oude kaas of Griekse[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Super Visovenschotel voor vier personen

Ingredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Falafel

Ingezonden Vega recept door Klaartje! Fallafel - voor drie of vier personen. 1 ui 1 of 2 teentjes knoflook groot blik kikkererwten, goed afgieten 1,5[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Coq au vin

Nodig voor 6 personen: * 6 kipkarbonades en 6 kippenpoten * 3 eetlepels bloem * zout en versgemalen peper * 3 flinke uien of sjalotten * 500gr. champignons * 3[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Dim Sum!

Koop bij de Chinese toko een pakje wontonvelletjes van 10-10cm. Er zitten er meestal 50 stuks in. Laat ze ontdooien, dat is zo klaar want de velletjes zijn erg[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Turkse pide uit de Dordogne!

C&A zijn lang op zoek naar- en het experimenteren geweest om een overheerlijk broodje dat ze vaak aten op de Albert Cuypstraat bij een Turkse bakker te kunnen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Old school macaroni

Even geen getrut met moeilijk moeilijk verse pasta maken met zo'n kolere machine en een tafel vol met bloem, gewoon een pak ribbelmacaroni van honig (500 g)[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Bunyols de bacalla

Geinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gehaktrolletjes in calvadossaus

Een van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Coq au vin

Vrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Abrikozenmuffins met hazelnoten en witte[...]

Deze muffins komen uit het Fotokookboek Bakken , een iPad applicatie. In het originele recept worden macadamianoten gebruikt, maar die hadden ze niet[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Spruitjessoep

Deze soep is simpel en echt heerlijk! Het gaat erg goed samen met iets van kaas, dus er zouden kaasbroodjes bij kunnen als hoofdgerecht. Ik maakte hem als[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Citroencake

Het beste recept voor een gewone cake blijft de ‘ quatre-quarts ’ – oftewel gelijke gewichten voor eieren, suiker, bloem en boter – en[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Courgettekoekjes met een spinazie- en blanke[...]

Altijd mooi, dit soort recepten die groente op een originele manier gebruiken. In deze gebakken koekjes (of het Engelse ‘fritters’ – klinkt[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Visburgers

Voorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Aardappelpannenkoekjes met schorseneren in[...]

Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Preitaart met kerrie, oude kaas en rozijnen

Ah, jeugdsentiment… Dit recept zat in mijn oude receptenmap en komt uit een inmiddels antieke Allerhande. Uit de jaren 90 maar liefst! :) Ik meldde het[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Aardappelschotel met kabeljauw en rauwe ham

Ik ben eigenlijk vreselijk druk met mijn stamboom. Ik zit dagelijks tot over mijn oren in verhalen over de VOC, de vreselijkste armoede in de Jordaan,[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Simpele bisque van Hollandse garnalen

De pakketbezorger stond met een spijtig gezicht voor de deur. Hij vond het heel erg, maar de enorme doos die hij mij wilde overhandigen, voelde nogal nat aan.[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy