Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Taartvormpjes 15 g boter, gesmolten 2 tl olijfolie, extra vergine 8 blaadjes filodeeg, circa 125 g in totaal[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr in blokjes gesneden suddervlees zout en versgemalen peper naar smaak 1 eetlepel boter of olijfolie 100 gr spekblokjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 15 -20 kroketten Voor de bouillon 1 liter water 500 gr runderlappen (stoofvlees), in blokjes 1/2 kleine knolselderij, in grove[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Halve knolselderij 1 eetl. bloem 2 eieren zout en peper Hulpmiddelen Rasp Voorbereiding Rasp de knolselderij. Klop de 2 eieren los met zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 grote knolselderij, geschild, geschaafd in dunne plakken. 4 eetl. citroensap 1 theel. zout 100 gr bloem 100 ml zonnebloemolie Voor de[...]
Bron: smulweb.nlRundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3 takjes tijm 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Rundersukade 1 ui 2 teentjes knoflook 1 knolselderij 1 wortel 2 el olijfolie 500 ml Madeira 250 ml rode wijn 250 ml krachtige kalfsfond 3[...]
Bron: smulweb.nlJullie hebben het natuurlijk al gelezen over de receptenwedstrijd die Aldo van Wining and dining van Foodblog, want mijn blogcollega Arden heeft al een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 12 personen 2 kg hachee vlees 2 kg schouderkarbonade 8 grote uien 1 knolselderij 3 grote winterwortelen 3 knoflooktenen 8 grote augurken 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen DEEG: 0,5 kg margarine, 1 kg bloem, 1/4 lt. water, 1/2 el aromat KIPVULLING: 500 g gekookte stukjes kipfilet, zonnebloemolie, 1 tl/el[...]
Bron: smulweb.nlEen lepel, een lepel, mijn koninkrijk voor een lepel! Zoals Shakespeare om een paard riep, zo zat ik dinsdag om een lepel te roepen... om deze saus uit te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVooral tijdens de eindejaarsperiode is de Belg dol op zijn "frietpot", want dat is de friteuse in veel gevallen nog steeds: een pot waarin frieten en soms ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is herfst. Koud, grijs weer. 's Morgens donker, 's avonds donker. Bah! Dus moeten er manieren gezocht worden om ons humeur op te krikken. Dat kan door 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be