Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 375 g bladerdeeg - 1 ei, licht geklopt - 200 g gorgonzola - 4 el room - 2 - 3 rijpe peren - 75 g pecannoten of walnoten - 6 tl ahornsiroop -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 8 à 10 stoofpeertjes - 7,5 dl rode port - 2 kaneelstokjes - 2-3 reepjes mandarijnschil - 100 g rietsuiker + extra voor bestrooien - roomboter[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVijgen, een fruitsoort dat mij kan bekoren. Heerlijk en voor vele toepassingen geschikt. Ik gebruik het vaak in zelfgebakken brood, gecombineerd met dadels,[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAfgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 1 prei (gewassen en in halve ringen) 1 bakje walnoten ((60 g), grof gehakt) 1/2 rodekool 4 el olijfolie extra vierge 6 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlPatrijs met Spek De patrijs behoort tot de fazantenfamilie. Ze mogen in Nederland niet gejaagd worden. De meeste patrijzen die in Nederland verkocht worden[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlLang geleden, niet gehinderd door enige kennis, stond ik vaak te twijfelen bij de verschillende Port soorten in de schappen van de slijter . 'Welke vind ik nu[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlAfgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlTheo van Tijm en Suikerbiet heeft al mooi omschreven hoe zijn beleving is geweest van de Port workshop in Het Meisjeshuis vorige week vrijdag (met dank). Zelf[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlHet is nu in April nog wat vroeg in het jaar voor Vijgen, althans voor verse. Maar de Vijgenboom op Sigi's terras ontluikt en ik krijg zin. Als je ze nu vers[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEendenborst met een krokante karamellaag en pistachenoten, daarbij een zoete pruimen-portsaus, wat wil een mens nog meer? Een salade van freekeh ! Freekeh is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl