Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Ingrediënten 90 g boter 125 g bloem 300 ml visbouillon (van 1 tablet) 2 blaadjes gelatine wit 2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g) 1 mespunt[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg mosselen 6 stengels bleekselderij 2 sjalotten 1 teen knoflook 25 g gezouten boter 250 ml droge witte wijn 1 dikbuikstokbrood 200 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g peterselie (zakje à 30 g) ½ citroen 30 g amandelschaafsel 4 forellen 50 g bloem 75 g boter zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen 4 stronken witlof 250 g kastanjechampignons 50 g boter 1 el Zaanse mosterd 250 ml slagroom 10 g platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 300 ml zonnebloemolie 2 uien (gesnipperd) 3 tenen knoflook (fijngesneden) 3 el milde currypasta (potje 283 g) 1 blik kokosmelk[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg mosselen 1 prei 1 wortel 4 el platte peterselie 250 ml visbouillon (van tablet) 50 g boter 3 el mayonaise 3 el volle yoghurt 1 teen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g boter (op kamertemperatuur) 5 ansjovisfilets (in stukjes (blikje 46 g)) 1 teen knoflook (geperst) 1 rode paprika (fijngesneden) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakken mosselen (a 2 kg) 250 g winterpeen (geschild) 2 preien (gewassen) 50 g boter 1 ui (in parten) 250 ml droge witte wijn 1 bakje[...]
Bron: ah.nl*Ingrediënten (4 personen) 8 Shoarmabroodjes 400 gr kipfiletreepjes 30 gr shoarmakruiden 1 komkommer 1 bosje radijs 1 bakje peterselie (20 gr, blaadjes[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlvoor 4 personen 12 tongfilets 300 g verse zalmfilets 15 g boter 4 soeplepels witte wijn fijngehakte peterselie 1 potje hele gepelde druiven zonder pitjes 20[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg ontbeende kalfsborst 250 g kastanjechampignons 2 sneetjes wittebrood zonder korst 1 ui 75 g braadboter 1 theel. verse of 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 gram ijskoude Boter 15 cl. (volle) rode Wijn (restjes) 4 Sjalotjes fijngesneden Sap van een halve Citroen 1 eetlepel fijngehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen (geschild en grote gehalveerd) 200 ml halfvolle melk 1 laurierblaadje 2 bosuitjes (in dunne ringen) 75 g waterkers[...]
Bron: ah.nl