kippenragout recept jamie oliver | witlofsoep ah | kaassalade voor op toast | runderstoof met rijst | smulweb pompoensoep | wildbouillon jamie oliver | chinese tomatensoep ah | spruitjessoep vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder kappertjes beenham

Gevonden 11 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Terrine van foie gras en vijgen

Ingrediënten Porties : 4 400 gr ganzen- of eendenlever 80 gr gedroogde vijgen 5 cl cognac 5 cl port 1 zakje Earl Greythee zout en versgemalen zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Tamme jonge duif gelakt met eigen jus

voor 4 personen 4 jonge tamme duifjes 4 artisjoken 1 eendenlever 1 perzik 1 knolselder 50 gr hazelnootjes 50 gr perzikgelei zie br 100 gr eigen jus zie br[...]

Bron: smulweb.nl

BOOZE (and what to cook with it)

The term we use to describe 'the good life' in the Netherlands is 'Bourgondisch'. Bourgondisch refers to Bourgogne or Burgundy, the French region famous for -[...]

Bron: ilseskitchen.blogspot.com
French Onion Soup, With a Twist

Ooooh, this is one of my big-time favourites. The mix of port and cognac adds a nice aroma & flavour, although you can choose to use one instead of the[...]

Bron: ilseskitchen.blogspot.com
Winter Bomb van Jamie

Winter Bomb Ingredienten: 1 liter vanille ijs 1 kilo panettone 125 ml vin santo (mag vervangen worden door grand marnier, rum, cognac of port) 3 volle lepels[...]

Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl
Kerstmenu 2016

Deze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gevulde Bresse Duif

voor 1 personen 1 Bresse Duif 40 gr Farce van gevogelte Geconfijte sinaasschilletjes 20 gr ganzeleverblokjes Cognac Rode port 1/2 dl slagroom **Voor de saus:[...]

Bron: smulweb.nl
Oma`s supersausjes

1/2 pot mayonaise 1/4 l slagroom (ongezoet) blikje tomatenpuree scheutje port (of cognac?) 3 eieren, hardgekookt zilverui knoflook 3 augurken bieslook[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde aardbeien en cocoule saus

voor 1 personen 250 gr. aardbeien, 3 a 4 middel grote cocoule sint-jac 1 dl witte wijn, 1 dl Rode port, 30 ml cognac, 30 ml aarbeien likeur,(optioneel) 1,5 dl[...]

Bron: smulweb.nl
reebiefstukjes met druiven

4 reebiefstukjes boter 200 g witte druiven 200 g blauwe druiven 3etl bloem 1dl bouiilon 1eetl groende peperkorrels 1glas cognac zout/peper 0,5 dl rode port[...]

Bron: smulweb.nl
Tips voor een perfect gedekte tafel en andere[...]

Tafeletiquette voor ontspannen eten Vandaag de regels voor het tafeldekken en daarnaast wat handige tips om het voorbereiden en bereiden van (kerst)diners wat[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy