Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Een tijdje geleden heb ik het kook- en fotoboek “Lente in Sicilië” gekregen. Een inspiratieboek over “De keuken van een eeuwenoud[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 (500g) pak linguini 2 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 1 teentje knoflook, geperst 500g grote garnalen, gepeld en schoongemaakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 1/2 liter vis- of kippenbouillon 1 kleine ui, gehalveerd flinke snuf saffraan 3 eetl. olijfolie 2 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlEen amuse is een zeer klein gerecht (of minihapje) ter bevordering van de spijsvertering en om de smaakpapillen op gang te brengen. Met dit recept lukt het[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 8 artisjokken 1 citroen 50 g paneermeel 2 el. verse munt 2 el. verse peterselie 1 tn. knoflook 200 ml olijfolie zout 4x Smult + 24-delige BK[...]
Bron: smulweb.nlArtisjokken alla Romana Deze week hebben ze bij Lidl prachtige paarse artisjokken, type Romanesco. Deze artisjokken zijn alleen in de lente verkrijgbaar. Ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPaella op het strand We zijn alle drie gek op onze eigen versie van paella. Dat is typisch zo’n mooi en flexibel gerecht waar niet veel vaste regels voor[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVolgens de Allerhande moeten we dit op donderdag eten, maar gelukkig smaakt het op vrijdag ook heel lekker. De pasta ziet er misschien een beetje bleekjes uit,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMidden in de Witte Aspergetijd een recept met het Groene broertje. Niet het zusje; een Asperge is namelijk mannelijk, gezien de vorm niet onterecht. Nog een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Artisjok is een distel en het gedeelte dat we eten is de jonge bloemknop. Deze moet op tijd worden geplukt; als de plant doorgroeit gaan de blaadjes open en[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlToen we Rome als bestemming hadden uitgekozen, heb ik mijzelf vier doelen gesteld. En wel van wat ik in Rome wilde eten. Als je dan toch naar Italie gaat, wil[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIngrediënten 1 ui 1 teentje knoflook 2 courgettes 5½ eetlepel olijfolie 2 bakjes oesterzwammen (Ã 150 g AH) 1 blikje artisjokharten (400 g Mickey)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g Hollandse geitenkaas (stuk, bedieningsafdeling) 200 g geitenkaas met knoflook en peterselie 300 ml droge witte wijn 3 el maizena 125[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g Hollandse geitenkaas 100 g zachte geitenkaas (bijv. bettine blanc) 300 ml droge witte wijn 1 el honing ½ tl tijm 100 ml slagroom[...]
Bron: ah.nl