Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
Sneetjes stokbrood aan 1 kant grillen, omdraaien, plakjes geitenkaas erop leggen, deze kant ook grillen. Beetje honing erover gieten. Gemengde sla op borden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRisotto vind ik altijd wat moeilijk te fotograferen, daarom geen plaatje. Dit recept is eigenlijk voor een risottotaart uit de oven. Wij vonden het bakken in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe mosterdzaadjes die we uit Frankrijk meegenomen hadden lagen nu al weer zo'n maand of 9 in de la. Dus het werd tijd om er eens wat mee te doen. In het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comPer persoon: beetje boter om in te vetten, 1 ei, 1 el room of creme fraiche, 1 el reepjes ham Oven voorverwarmen op 180 graden. Ramequins invetten. vulling[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com250 gr. tagliatelli, 700 gr. broccoli, 30 gr boter, 30 gr. bloem, 4,5 dl melk, 200 gr. achterham, 75 gr. gerapste belegen kaas, 1 zakje geschaafde amandelen[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hebben erg lekker gegeten in ons overnachtingshotel in de buurt van Limoges. Als je in die buurt een stop zoekt: het is zeker aan te bevelen. Een aardig[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker en makkelijk hapje. Reuzechampignons, bleukaas, beetje room, olijfolie Haal het steeltje uit de champignons. Hak fijn, meng met wat fijngemaakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 20 mei Altijd weer heerlijk deze vegetarische taart. 5 plakjes bladerdeeg, 4 preien, 2 el boter, 3 eieren, 2 el kwark/zure room, peper, 150 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker vegetarisch maal uit Good Food augustus 1999 Voor 2 personen: 1 rode en 1 gele paprika min of meer even groot), 50 gram boter, 1 teen knoflook, 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com8 eieren, 1 ui, 500 gram zuurkool, 150 gram chorizo, 1 el olie, 3 el boter, 75 gram geraspte kaas, 100 ml room, peterselie Verwarm de grill voor op de hoogste[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zak voorgegaarde aardappelblokjes, 10 eieren, stukje salami of andere droge worst, 1/2 bakje champignons, 1/2 groene paprika, 100 gram geraspte oude kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker bijgerecht, simpel en toch feestelijk. 500 gram schoongeborstelde kruimige aardappels, 100 gram verkruimelde zachte geitenkaas, 2 el gehakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere gratin uit een Tip van 1994. Goede recepten blijven bruikbaar, hoe oud de bron ook is. 1 teen knoflook, 750 aardappels, 200 gram geraspte oude[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com