Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Ingrediënten Porties : 4 720 ml kippenbouillon, of meer indien nodig 2 tenen knoflook, fijngehakt snufje saffraan 150 gram (pancetta) spek, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 5 tomaten-ontveld, 5 el milde olijfolie, 2 uien-gesnipperd, 250 gr rundvlees-in blokjes, 1 tl saffraanpoeder of kurkuma, 1 tl gemberpoeder,[...]
Bron: smulweb.nlTwee flinke kipfilets, in zeer kleine stukjes gesneden; 1 fijngehakte ui; 2 zeer fijngehakte tenen knoflook; 8 tot 10 eieren; 150 gram geraspte kaas; 6[...]
Bron: smulweb.nlPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEigenlijk ben ik helemaal geen 'soepmens' , maar toch heb ik de afgelopen weken al drie keer soep gemaakt..... Het begon met de Pompoensoep , vorige week de[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comTwee flinke kipfilets, in zeer kleine stukjes gesneden; 1 fijngehakte ui; 2 zeer fijngehakte tenen knoflook; 8 tot 10 eieren; 150 gram geraspte kaas; 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 tomaten-ontveld, 5 el milde olijfolie, 2 uien-gesnipperd, 250 gr rundvlees-in blokjes, 1 tl saffraanpoeder of kurkuma, 1 tl gemberpoeder,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 theelpel saffraanpoeder * 1 theelepel pimentpoeder * 3 eetlepels plus 2 dl zelfgetrokken visbouillon * 400 gram inktvisringen *[...]
Bron: smulweb.nlRistorante Gustosando in Rome. Het leek van buiten zo dubieus dat je er, als het niet in Tripadvisor en Yelp met 4 sterren vermeld stond, niet zo gauw naar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is nog prachtig weer. Misschien wel de laatste kans dit jaar om de barbecue aan te steken. Vandaag maken we pinchos morunos, moorse spiesjes, de tapa uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDeze week was niet echt bijzonder doordat we alletwee flink de griep hadden. Veel met zijn tweeen maar gekookt, zodat de kooktijd beperkt was. Maandag maakte[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlNederland viert zaterdag Koningsdag. Wat is er dan leuker om in stijl en kleur te eten? Het treft dat er erg veel lekkere oranje-gezinde gerechten zijn. Vorig[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlCouscous is supersimpel; Couscous maak je met Couscous, 1 handje / 50 gram per persoon onderzetten met hete bouillon, afdekken, 5 minuutjes wachten en klaar.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn zes maanden tijd vergaarde ik negen nieuwe kookboeken. Twee ervan kreeg ik: “het Nederlands Bakboek” (geweldig) en “Lekker Joods”[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nl