Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Helaas nog steeds ziek! Er wordt weinig spannends gekookt, áls er al wordt gekookt. Je moet nog goed oppassen ook met wat je eet, want als je daarna ziek[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGeinspireerd op Rick Stein's Salt Cod Fritters . Eigenlijk zijn ze bijna hetzelfde maar ik heb diepvries pangafilet gebruikt, want... die lag nog in de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 4 personen: 1 bussel (500 gr) asperges 8 plakken gerookte zalm takjes dille (geplukt met stengel) 2 eidooiers halve liter room 150 gr boter peper/zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChef Mama vs The Real Thing Deel 16 – de rest is terug te vinden in de receptenindex Is smeerkaas saai? Ja, in Nederland! Dat wij als Nederlanders niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEton Mess deconstructed? Maar is dat al niet behoorlijk ‘deconstructed’ van zichzelf, eigenlijk gewoon geprakt en geroerd ? Jawel, dat is wel zo,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk lijk meestal meer eiwitten over te houden dan eierdooiers, maar ik heb er een hekel aan om ze weg te gooien. De kip heeft er moeite voor gedaan en dan zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChef Mama vs the Real Thing Deel 14 (de hele reeks staat in de receptenindex ) Advocaat ouderwets? Ach joh, denk ‘vla gemaakt met sterke drank’ en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGlamorgan sausages zijn vegetarische worstjes uit, hoe verrassend, Glamorgan, een graafschap in Wales en ze waren vroeger een goedkoop alternatief voor vlees.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMorgen is het pi-dag en ter gelegenheid daarvan worden er wereldwijd taarten (pie) gebakken. Dat is een mooie gewoonte die we vooral moeten omarmen als een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlvast iets voor de kerst? Je kunt van die mooie dozen panettone kopen, en dat is beslist ook geen zonde, maar zelf maken is eigenlijk niet eens zo moeilijk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, wat is zelfgemaakt ijs toch lekker en zoveel beter dan welke kant en klare bak dan ook! Het is nog niet eens bevroren of ik zit het roommengsel al[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zag dat ik vorig jaar al over een Tarte Tatin had geschreven, maar dat was er eentje met sjalotten. En al verdient de echte Tatin met appel het dubbel en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAfgelopen week constateerde ik dat mijn supermarkt niet veel te bieden heeft op het gebied van jams. Er was niet meer keuze dan de top 5 van Nederland:[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor bij de borrel! Roquefortkoekjes Voor een stuk of 25 koekjes 100 gr roquefort of ev een andere blauwschimmelkaas 100 gr zachte roomboter 2 el slagroom 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vond Crème Brulee altijd erg lastig en vind het nog steeds een dessert waar je aandacht voor moet houden bij het koken. Zeg maar gerust dat ik er bovenop[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl