Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 pers: 800 gr wildsteaks 5 jeneverbessen handje verse tijm peper en zout olijfolie 4 sjalotten, dun gesneden 1 teen knoflook, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept is van Marjoleine de Vos uit de NRC en is bedoeld voor 6 personen. Het vlees was perfect en het is prettig dat je het voor een groter gezelschap[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor de eerste keer ga ik augurken inmaken. Dit is de oogst uit mijn moestuin. Zoals meestal vind ik bij het zoeken naar recepten weer veel verschillende en[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten 25 g boter 250 g sjalotten (fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 takjes tijm 10 jeneverbessen (gekneusd) 2 laurierblaadjes 300 ml[...]
Bron: ah.nlOp lage temperatuur gegaarde parelhoenfilet, ganzenlever, broccolipuree, kasteelaardappelen, gekonfijte prei. Ik geef het toe: het is een mond vol. Letterlijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 5 personen 1 Herten Franched Rack van circa. 1,5 kg (10 beentjes) 1 kg gepelde sjalotten 2 eetlepels olijfolie 120 ml runderbouillon 120 ml rode wijn 120[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen - 150 g. spek(speklap) - 1500 g. hertengoulasch -2 uien - 1 stronk prei - 300 g. wortel - 3 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ouderwets lang Deze recept maak je (wegens bereidingswijzen) wanneer je een paar dagen vrij hebben. voor bout 1 geitenbout van 1500 g zout[...]
Bron: smulweb.nlWaar zie je deze groenten nog? Althans, ik heb ze nog nooit zien liggen tot ik bij Ekoplaza ging buurten. Zo uit het vuistje weinig spectaculair. Dus, hop: op[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 400 gr bloemkool 250 gr bladerdeeg 150 gr Praagse ham 2 eieren 1 jeneverbes Pijnboompitten Laurier Geraspte Parmezaanse kaas Sjalot[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4-5 jeneverbessen 1 mespuntje gember 1 snufje kaneel 1 mespuntje piment 1 kg blokjes hertenvlees zout en versgemalen zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlVan mijn zelfgeteelde tomaten maak ik een zoetzuur. Ingrediënten: ong. 40 kerstomaatjes 2 sjalotjes 2 daslookknolletjes ½ el olijfolie 3 deciliter azijn 2[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl