Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 88 recepten
Ingrediënten 100 g pecannoten 4 handperen (in partjes) 2 eetlepels citroensap 150 g extra pure chocolade (in stukjes) 1 mespunt gemalen kardemom 250 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 bosje/plantje verse munt. Ongeveer 2 dl yoghurt. Klein bekertje creme fraiche. Handje vol gepelde walnoten. 500 g witte druiven pitloos. 2[...]
Bron: smulweb.nlThema van de wijnkring 4 november was 'Taarten & Wijn'. Normaal proeven we met de wijnkring een stukje kaas oid bij een wijn, maar dit keer proefden we 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlWijnbeleving Als je bij de wijnboer logeert, kun je het begin van de wijn beleven. In juni hebben wij gelogeerd in Chateau de la Velle met uitzicht op de Clos[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlO m jullie een volledig beeld te geven van wat wij nu zoal nuttigen op een dag, gaan we zo nu en dan (om de beurt) een eetdagboek bijhouden van een week. Dit[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlZoals de naam van dit gerecht wellicht al doet vermoeden, moet de havermout bij dit receptje een nachtje staan. De havermout wordt namelijk geweekt in een[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlEr is iets geks aan de hand met fruitschalen. Waar de meeste appels, sinaasappels, druiven en pruimen in sneltreinvaart verdwijnen zijn er altijd een paar[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlAl jaren beweer ik dat het gebrek aan tijd, mijn drijfveer is, om zo direct mogelijk te werken. Maar eigenlijk zijn er veel losse eindjes die best beter[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comvoor 6 personen 12 vellen (ca. 275 g) filodeeg, ontdooid 75 g boter, gesmolten 75 g (tarwe)biscuitjes, verkruimeld poedersuiker voor de vulling: 500 g[...]
Bron: smulweb.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 appels circa 400 g blauwe druiven 50 g boter 2 eetl. basterdsuiker 1 theel. kaneel desgewenst 1 glaasje cognac, rum of calvados (om te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 g gruiven 2 lepels cognac 250 g gedroogde abrikozen 1 kaneelstokje 2 dooiers 2 lepels suiker 3 dl melk 15 g gelatine 20 blauwe druiven[...]
Bron: smulweb.nl-1 kilogram blauwe druiven (zonder steeltjes) -350 gram licht bruine basterdsuiker azijn: -2 deciliter (= 200 gram) voor zoete druiven of -1/8 liter (= 125[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr Zelfrijzend bakmeel 500 gr Druiven 200 gr Witte basterdsuiker 100 gr Boter 150 ml Slagroom 3 Eieren 5 gr Kaneel Elke dag iets lekkers![...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr Zelfrijzend bakmeel 500 gr Druiven 200 gr Witte basterdsuiker 100 gr Boter 150 ml Slagroom 3 Eieren 5 gr Kaneel Hulpmiddelen Cakeblik[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 groene kardemompeulen 1 moesappel (goudrenet) van circa 225 g, geschild en in blokjes gesneden 125 g ontpitte, gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 perziken 1 bakje bramen (150 g) 250 g witte druiven 200 ml Amé elderberry en lemon (alcoholvrije drank, 1 liter) ½ beker[...]
Bron: ah.nl