Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 lamsschenkels, elk ca. 350 g 2 eetl. olijfolie 6 sjalotten, in vieren 3 tenen knoflook, geperst 2 takjes rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 g sperziebonen 100 g gemengde sla, zoals frisee en rucola 2 el verse munt, fijngehakt ¼ venkelknol, in dunne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1000 gram aardappelen, geschild 800 gram Kangoeroe filet 250 gram blauwe schimmelkaas 100 gram boter 100 gram groene olijven tapenade 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 200 g bloem - 100 g volkorenmeel - ½ tl zout - 150 g koude boter, in blokjes - 100 g walnoten, grofgehakt - 3 eieren en 2 eigelen - 400 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comKan iemand mij vertellen of je dit heerlijks ook in Nederland kan kopen?! Zo niet vrees ik dat er een koelbox vol mee terug gaat......en nog wel bij de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1000 gram aardappelen, geschild 800 gram Kangoeroe filet 250 gram blauwe schimmelkaas 100 gram boter 100 gram groene olijven tapenade 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIets meer dan een maand geleden at ik voor het eerst Imam Bayildi, een Grieks/Turks gerecht van gestoofde aubergine met tomaat, knoflook en peterselie. Heel[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk ben niet zo'n grote fan van quinoa zoals anderen. Ik lees wel een dat mensen er prat op gaan, maar dat is bij mij absoluut niet zo. Op zijn tijd vind ik het[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comLeven als eend of gans in Frankrijk. Ontstressen, lekker doen waar je zin in hebt in het bij de Nederlanders zo geliefde Dordogne, temidden van de prachtige[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 600 gr haricots verts, gepunt 2 eetl balsamico 1/2 dl olijfolie zeezout en grofgemalen peper 1 grote rode sjalot, versnipperd 30[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 krop sla 10 verse waspeentjes 1 avocado 1 gerookte makreel 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel (vijgen)azijn snufje zout naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gr. runder of lamspoelet/ 1/2 tl. kaneelpoeder/ mespuntje kruidnagelpoeder/ versgemalen peper/ 4 el olijfolie/ zout/ 250 g sjalotjes/ 2[...]
Bron: smulweb.nl