Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Ingrediënten Porties : 5 Velouté-saus 1,5 liter kokend water 1,5 kippenbouillonblokje 30 gram boter 2 eetlepels bloem Soep 500 gram cantharellen,[...]
Bron: allrecipes.nl12 sint-jakobsnoten 4 stronkjes witloof boter 1 sjalot 1 dl witte wijn een 20-tal saffraan-draadjes 1 scheutje room 1 eetl gehakte bieslook grof zeezout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 stuk(s) Kipfilet 50 gram Ghee (Indiase boter) 100 gram Gepelde tomaten 50 gram Tomatenpuree 50 gram Sjalot 25 gram Gember 2 teentje(s)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g mosselen 150 ml witte wijn 4 eetlepels olijfolie 150 g kipfilet 12 kleine garnalen, zonder staart Zout Cayennepeper 2 sjalotten 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 480 gr rijst, er zijn seciale paellavarianten, maar bij gebrek hieraan een mooie canaroli met een kooktijd van ong. 16-18 min doet t prima 1kg[...]
Bron: smulweb.nlRijst dus, maar dan geen gewone, maar risottorijst. Daar gebruik je natuurlijk Italiaanse voor. De rijstvelden van Italië liggen in Noord-Italië in de[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 spitskool 1 rode peper (zonder zaad) 1 sjalot 1 vanillestokje (groot) of 2 kleintjes 1 bekertje slagroom Roomboter Zeezout Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 spitskool 1 rode peper (zonder zaad) 1 sjalot 1 vanillestokje (groot) of 2 kleintjes 1 bekertje slagroom Roomboter Zeezout 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *200 g broccoliroosjes *300 g wortelen, in plakjes gesneden *100 g sjalot *3 cl witte wijn *60 cl visfond *? koffielepel saffraan *16 verse[...]
Bron: smulweb.nlWat een grijze dag vandaag! Oh wat hunker ik toch naar de zon. Wat doe je in zo'n geval? Ofwel ga je in een hoekje zitten kniezen... ofwel tover je de zon op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn een eerdere blog heb ik de vakantie op Ile de Ré al eens vermeld. Ik heb mij door het zout van Ile de Ré laten inspireren tot het recept van hangop met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl