Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 3 personen Knoflook, sjalotjes, ui, (verse) rozemarijn, (verse) tijm, tomaat, rode wijn, sinaasappelschil, cranberry compote/ jam, peper en zout (en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram verse tonijnfilet 2 sjalotjes 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 6 eetlepels red kidney beans (nierbonen), uit pot of blik 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen * 2 eetl olie, * 3 eetl amandelschaafsel, * 3 zeer fijngehakte kleine sjalotjes, * 2 fijngehakte teentjes knoflook, * 1.5 theel gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Parelhoenfilets 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 2 sjalotten 1 zakje geschaafde amandelen 60 g braadboter 2 eetl. tomatenpuree 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram verse tonijnfilet 2 sjalotjes 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 6 eetlepels red kidney beans (nierbonen), uit pot of blik 6[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk recept voor na de feestdagen, als je vol gegeten bent van veel te machtige gerechten, of te grote hoeveelheden omdat het zo lekker was. Zelf[...]
Bron: tismeokwat.blogspot.nlEen echte (kerst)klassieker, rundermedaillons in rodewijnsaus met aardappelpuree en sperzieboontjes! Soms is er namelijk niets zo lekker als een klassiek,[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlEr zijn verschillende soorten noodles, ik gebruik graag de biologisch soba noodles, van het merk Lima. Deze bestaan voor een deel uit boekweit en de rest is[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlAlison Roman bedacht dit recept voor bij de kalkoen. Blijkbaar is het in Amerika de gewoonte dat je bij de feestkalkoen gekookte sperziebonen (uit blik) in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl4 kippenbouten 2 l water tijm, laurier 3 kruidnagels 5 korianderkorrels een bussel peterselie 1 prei, 2 takjes selder peper en zout 2 wortelen 2 raapjes (of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ruim 1 l visbouillon of water 3 sjalotjes, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1½ theel. fijngehakte gemberwortel ¾[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ruim 1 l visbouillon of water 3 sjalotjes, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1½ theel. fijngehakte gemberwortel ¾[...]
Bron: smulweb.nlDe laatste tomaten uit de tuin liggen klaar om opgegeten te worden. Deze zomer was een topzomer voor tomaten. In ieder geval in mijn tuin. Van één plant heb ik[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl